22 / 07 / 2024

İbrahim Yaş

İbrahim Yaş

Passionist Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Önder Ercan ve İbrahim Yaş tarafından 10 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Üsküdar'da kuruldu.

Bakan Yumaklı'dan çay üreticilerine müjde! Yaş çay alımı ödemeleri 30 Kasım'da hesaplara aktarılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan son dakika yaş çay alımı ödemelerinin 30 Kasım Perşembe günü yapılacağını açıkladı.

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

Yangözlü İnşaat Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yangözlü İnşaat Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde İbrahim Yağaş tarafından kuruldu.

Etik Life Gayrimenkul İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Etik Life Gayrimenkul İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Emre Nuhoğlu, İbrahim Yaş ve Tacettin Köylü ortaklığında kuruldu.

Azrak Grup Elektrik Metal Hırdavat Makina Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Azrak Grup Elektrik Metal Hırdavat Makina Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Girgin tarafından kuruldu. 

Necati Yağcı yeni şirket kurdu!

ZAF Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Necati Yağcı ve İbrahim Seyfittinoğlu yeni şirket kurdu. Safir Bodrum İnşaat Beşiktaş'ta 20 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İbrahim Özden Kaboğlu: Boğaziçi kanunu Anayasa’ya aykırı!

CHP İstanbul Milletvekili ve Anayasa hukukçusu İbrahim Özden Kaboğlu, Boğaziçi kanununda yapılması öngörülen değişikliklerin, Anayasa’ya aykırı olduğunu söyledi.

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

Şanlıurfa'yı ziyaret eden İbrahim Tatlıses burada iş insanlarına çağrıda bulundu. Tatlıses, "Karlı bir yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarını Şanlıurfa'ya davet ediyorum" diye konuştu.

Avcılar'da imar sorunu yaşanmayacak!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, 'Söz Sizde' programlarına devam ediyor. Ulusoy, Avcılar'da imar sorunu yaşanmaması için çalışmalar yapacaklarını söyledi. 

Bram Turizm Otelcilik Cafe Restaurant Hediyelik Eşya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bram Turizm Otelcilik Cafe Restaurant Hediyelik Eşya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ersoy tarafından kuruldu. 

Akzirve Gayrimenkul'den Topkapı'ya yeni proje!

Akzirve Gayrimenkul Genel Müdür İbrahim Maasfeh , Topkapı'ya 2.000 konut ve ticari alandan oluşacak yeni bir proje hazırlığında olduklarını müjdeledi. Maasfeh, projesinin bu yıl sonunda basını tanıtacaklarını vurguladı.

TDBB'den Yağmur İskele İnşaat'a ziyaret!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi listesine girmeyi başaran Mobilya İmalat ve Yağmur İskele İnşaat Şirketi'ni ziyaret etti.

İbrahim Yaş Haberi

İbrahim Yaş

Passionist Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Önder Ercan ve İbrahim Yaş tarafından 10 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Üsküdar'da kuruldu.


Passionist Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...