22 / 07 / 2024

ibrahimli 2 tapuları

ibrahimli 2 tapuları

GAZİANTEP' TE Şehitkamil Belediyesi tarafından yeni imar düzenlemesi yapılan İbrahimli - 2 bölgesinde arazisi bulunan 2 bin aileye tapuları dağıtılmaya başlandı. İbrahimli-2' de tapular çıkıyor.

Tapu 2 kişi üzerine olursa masraf ne kadar?

Taşınmaz mal tapuları birden fazla kişi üzerine olabiliyor. Bir konutu ortak alan iki kişi tapuda ne kadar masraf ödeyeceğini merak ediyor. Peki, tapu 2 kişi üzerine olursa masraf ne kadar?

Kanal İstanbul’un tapuları onaylandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kanal İstanbul’un çevresine kurulacak Yenişehir’in 1, 2 ve 3’üncü etaplarına ait tapulara ilişkin imar uygulamasını onayladı. Arnavutköy ve Başakşehir’i kapsayan etaplara ilişkin tapular, itiraz için askıya çıkarıldı.

Beykoz’da 2/B arazilerine ait tapular dağıtılıyor!

Beykoz’daki 2/B çalışmaları kapsamında ilçenin farklı mahallelerinde yaşayan 119 ilçe sakini daha tapularına kavuştu.

Beykoz Zerzevatçı Mahallesi 2/B tebligatları teslim ediliyor!

Beykoz’da yürütülen 2/B çalışmaları kapsamında Zerzevatçı Mahallesi’nde bulunan100 hak sahibi tapularına kavuşuyor.

Beykoz'da 2 bin tapu sahiplerini buldu!

Beykoz sakinlerine tapularını dağıtan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “İlçemizin tüm mahallelerinde tapuları vatandaşlarımıza teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Birkaç ay içinde 2 bin tapu dağıttık." dedi.

İzmir KOSBİ'de 2. etap tapuları teslim edildi!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSBİ), yapılan parselasyon çalışmaları kapsamında ikinci etabın tapuları da sahiplerine törenle teslim edildi.   

Altınova'da tapular dağıtılıyor!

Kepez Belediyesi, mülkiyet sorununu çözdüğü Altınova’da 2. tapu dağıtım törenini de gerçekleştirdi. ‘Altınova köy içi’ olarak adlandırılan bölgede 700’ye yakın vatandaşa, 35 yıldır bekledikleri imarlı tapuları teslim ediliyor.

Sakarya Erenler'deki dönüşümde 2. etap ihalesi 3 Kasım'da!

Erenler Belediyesi, Türkiye’ye örnek teşkil eden Kentsel Dönüşüm Projesi’nde birinci etap çalışmalarını tamamladı. Hak sahiplerine tapuları tek tek teslim edilirken; 2. Etap için de ihale tarihi belli oldu.

Çengelköy ATA 2’deki hukuki süreç ne durumda?

Çengelköy ATA 2’de 21 yıldır tapu mücadelesi veriliyor. ‘Orman alanı’ diye tapuları iptal edilen 2 bin 753 konutluk site kooperatifi, iki davayı da kaybetti. Hukuki süreçte site sakinleri tepkili.

Ödemiş Türkönü'nde tapular dağıtıldı!

Devlet Su İşleri (DSİ) İzmir 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen Beydağ Barajı toplulaştırma çalışmaları kapsamında Türkönü Mahallesinde tapular verildi.

Dursun Özbek: Kulübun kasasındaki 2 daireyi sattık!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Sponsorumuz Dumankaya ile 3 senelik sponsorluk anlaşması yaptık. 1 yıllık ücreti de para ve gayrimenkul olarak aldık. Dairelerin tapuları da bizde. Hepsi kulübün kasasında. Hatta 2 tanesini de sattık." dedi.

Korupark Evleri 2. Etap imar planı iptalini Danıştay da onayladı!

Korupark Evleri 2. Etap imar planının iptaline ilişkin mahkeme kararı Danıştay tarafından da onaylandı. Karar sonucunda tapular geçersiz olduğu için burada dairesi bulunan mülk sahiplerinin evlerini satmaları da mümkün değil.

Kocaeli Dilova'daki 2-B arazileri için tapular hazırlanıyor!

İmar Komisyonu üyeleri ile birlikte Vali Güzeloğlu'nu ziyaret eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçede var olan 2-B sorunu ile ilgili somut adımların atıldığını, bu sıkıntının mutlaka çözüme kavuşacağını dile getirdi.

ibrahimli 2 tapuları Haberi

ibrahimli 2 tapuları

Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2 bin ailenin mülkünün yer aldığı 1,5 milyon metrekare alanın imar uygulamasını şahısları değil, geleceği düşünerek planlı ve düzgün bir yapılaşmayı dikkate aldıklarını söyledi. 


MUVAFAKAT VERDİK 


Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen tapu dağıtım törenine AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve tapu sahipleri katıldı. Açılışta konuşan Fadıloğlu, düzenlemede binaların altında işyeri konulmasına izin vermediklerini, küçük parsellerin oluşmasını da engelleyerek nitelikli yapılaşmanın önünü açtıklarını söyledi Fadıloğlu, "Geçmişte imar düzenlemesinde her iki daireye bir otopark yeri düşerken, biz ise her bir daireye iki otoparklık yer istedik. Önceden bu fedakârlığı yapmıyoruz, ondan sonra trafik sorunu yaşanıyor" diye konuştu. 


Sabah...