02 / 05 / 2024

IC İçtaş-Astaldi ortaklık

IC İçtaş-Astaldi ortaklık

'3. Boğaz Köprüsü (Yavuz Sultan Selim Köprüsü) finansmanı konusunda yüklenici firma IC İçtaş-Astaldi ortaklığı 2.3 milyar dolarlık finansman konusunda bankalarla anlaşmaya vardı. Nihai imzaların da kısa bir süre sonra atılması bekleniyor...

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Öcalan, Ömer Faruk Kayıhan ve Özgür Kapucu ortaklığında kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

Al Bassali İnşaat Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bassali İnşaat Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Maroof Rah Raheem ve Bassam Zayer Sa Azzawı ortaklığında kuruldu.

Başka Köy Milas'ta her şeye yeniden başlayın! 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı!

"Yaşam Burada Çok Başka" sloganıyla lanse edilen Başka Köy Milas projesinde 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Gökhan Karacık ve Baber Shahzad Chatha ortaklığında kuruldu.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Dra Group Yapı Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dra Group Yapı Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Aslı Ezgi Uçanoğlu, Atakan Özcihan ve Özgür Ozan Uçanoğlu ortaklığında kuruldu.

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Kurt ve Yusuf Ertoğan ortaklığında kuruldu.

Vp Turizm İnşaat Taşımacılık İşletme İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Vp Turizm İnşaat Taşımacılık İşletme İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Natalia Drumea, Nurıya Temel, Oksana Taylan ve Oxana Prıtoulenko ortaklığında kuruldu.

Aldebarantrading Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldebarantrading Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Demir Karakuş ve Emin Karakuş ortaklığında kuruldu.

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güzel ve Muhamad Mahmud Abdulrazık Mahmud ortaklığında kuruldu.

Hancı Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hancı Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yalçın Metin ve Mehmet Fındık ortaklığında kuruldu.

IC İçtaş-Astaldi ortaklık Haberi

IC İçtaş-Astaldi ortaklık

2 yılı geri ödemesiz Şirkete yakın ve bankacılık kaynaklarının verdiği bilgilere göre, toplam 2 yılı geri ödemesiz 10 yıl vadeli finansmanın geri ödemesi ise inşaatın tamamlanmasından sonra başlayacak. Şirkete yakın bir kaynak, finansmanın 2.3 milyar dolar olduğunu belirterek, "Bankalar ve konsorsiyum üyeleri kredinin koşulları ile ilgili mutabakata vardı. İmza önümüzdeki hafta atılabilir" dedi. 


IC İçtaş'm Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, 28 Şubat'ta yaptığı açıklamada finansman konusunda bir sıkıntı olmadığını belirterek, 7 Türk bankası ile 10 yıl vadeli 2.4 milyar dolarlık proje finansmanı için niyet anlaşması imzaladıklarını söylemişti. Üçüncü köprü ve bağlantı yollarını kapsayan projenin ihalesi geçtiğimiz yıl Mayıs ayında gerçekleştirilmiş ve ihaleyi 10 yıl 2 ay 20 gün ile en kısa yapım ve işletim sü3'üncü köprü için öngörülen yatırım tutarı...