28 / 04 / 2024

Başka Köy Milas'ta her şeye yeniden başlayın! 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı!

Başka Köy Milas'ta her şeye yeniden başlayın! 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı!

Firma: TWOB

Proje: Başka Köy Milas

"Yaşam Burada Çok Başka" sloganıyla lanse edilen Başka Köy Milas projesinde 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...



"Yaşam Burada Çok Başka" sloganıyla lanse edilen Başka Köy Milas projesi 1 milyon 400 bin metrekarelik alan üzerinde  TWOB  imzası ile hayata geçiriliyor. 

Ege bölgesinde 12 ay boyunca yaşanılası güzellikler sunan Başka Köy projesi Muğla’nın yemyeşil ilçesi Milas’ta yer alıyor. 

Tabiatla bütünleşen özgün tasarımı, ekip biçebileceğiniz kendinize ait tarım alanları ve tıpkı sizin gibi doğaya saygı ve sevgi duyan insanların komşuluğu ile dikkat çeken Başka Köy, hayatınıza da yepyeni bir boyut kazandırıyor. Başka Köy’de her şey, yılın tamamını keyifle ve huzurla yaşamanız için dizayn edildi.

Başka Köy Milas ta her şeye yeniden başlayın! 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı!

Ne kaos var ne de trafiğin olduğu Başka Köy Milas'ta yaşam, tarım üstüne kurulu. "Başka Köy değilse neresi? Şimdi değilse ne zaman?" sloganıyla yeni sahiplerini bekleyen Başka Köy Milas projesinde 507 bin metrekarelik tarım alanı ve 21 bin metrekarelik bir alana yayılmış tarım gıda işletme atölyeleri yer alıyor. Projede 1dönüm ve 15 dönüm arasında değişen yaşam alanları bulunuyor.

Söz konusu projede size ait tarım alanlarında ekim-dikim yapmanın dışında isterseniz Başka Köy’ün meyve bahçelerinde de üretime de katılma imkanınız var. Başka Köy Milas'ta 7,5 dönümlük üzüm bağı, 30 dönümlük karadut bahçesi, 27 dönümlük nar bahçesi, 22 dönümlük portakal bahçesi ve 16 dönümlük limon bahçesi yer alıyor. 


projeye sor



Geri Dön