05 / 05 / 2024

iç pazar turizm şöleni toplantısı

iç pazar turizm şöleni toplantısı

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) tarafından Marmaris'te geniş katılımlı olarak düzenlenen toplantıda, turizm sektörü masaya yatırıldı.

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmat Sarı ve Talha Bilal ortaklığında kuruldu.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Turizm meslek okulu öğrencilerine müjdeli haber! Oteller burs ve iş garantili eleman arıyor!

Turizm sektörü nitelikli eleman bulmakta sıkıntı yaşıyor. Yüksek kiralar nedeniyle çoğu çalışan Antalya’dan göç ederken, oteller eleman açığını kapatmak için turizm meslek okulu öğrencilerini sektöre kazandırma gayretinde.

İşte AK Parti'nin doları düşürmek için uygulayacağı strateji!

AK Parti, tırmanışa geçen doları düşürmek için turizm kozunu oynamayı planlıyor.

Saf İş Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saf İş Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Safinaz Güneş tarafından kuruldu.

Agb Otel İşletmeciliği Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Agb Otel İşletmeciliği Ve Turizm Limited Şirketi Beşiktaş’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Ağırbaş kuruldu.

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi açıldı!

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi 100 TL sermaye bedeli ile Fahrettin Akyüz tarafından açıldı.

Boğaziçi Konak Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Konak Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda   750 binTL sermaye bedeli ile Dilek Sayıoğlu, Selim Polat, Reşat Çebİ tarafından kuruldu.

Cab Otel İşletmeciliği Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cab Otel İşletmeciliği Ve Turizm Limited Şirketi bugün Fatih’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Alptekin Beyoğlu tarafından kuruldu.

Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

İnşaat malzemeleri iç pazarında 18.5 milyar dolarlık kayıp!

Sadece 1 yılda turizm sektörü 22 milyar 500 milyon dolarlık gelir kaybına uğrarken, inşaat malzemelerinde iç pazardaki kayıp 18 milyar 500 milyon dolar oldu.  Tüm bunlara rağmen 2021 yılında Türkiye ekonomisi yüzde 1,8 büyüdü.

Colorful Excellent Veyron Otelcilik Kiralama Ve Yatırım İşletmeleri Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Colorful Excellent Veyron Otelcilik Kiralama Ve Yatırım İşletmeleri Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin 459 TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Teksöz tarafından kuruldu.

iç pazar turizm şöleni toplantısı Haberi

iç pazar turizm şöleni toplantısı

Sektör temsilcileri, yerli turiste de ağırlık verilmesi ve havayolu ulaşımının daha etkin hale getirilmesi konusunda görüş birliğine vardı.




GETOB tarafından Mares Otel'de 'İç Pazar Turizm Şöleni' toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Muğla Valisi Amir Çiçek, Kültür ve Turizm eski bakanlarırdan Bahattin Yücel, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, GETOB Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bülbüloğlu, DIANA Travel Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tonbul, Marmaris Belediye Başkanı CHP'li Ali Acar, çeşitli havayolu şirketlerinin üst düzey yöneticilerinin yanı sıra Marmarisli otel sahipleri ve acente temsilcileri katıldı.


GETOB Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bülbüloğlu, Muğla'ya yıllık 3 milyon 500 bin turist geldiğine dikkati çekip, "Türkiye'nin üçüncü büyük destinasyonuyuz. Sadece Marmaris, çevresiyle 1 milyon 500 bin...