24 / 07 / 2024

İç Ticaret Genel Müdürlüğü

İç Ticaret Genel Müdürlüğü

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, şirket ana sözleşmesinin maddelerinin değiştirilmesine ilişkin taslağa Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, İç Ticaret Genel Müdürlüğü izin verdi...

Global Bussins Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Bussins Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrdad Mola Zadeh Dezfolı tarafından kuruldu.

Al Baraka Group İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Baraka Group İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mansoor Faısal Aldovvaır tarafından kuruldu.

Hourani Emlak Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hourani Emlak Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Houtanı tarafından kuruldu.

Tekin Bilim Makina Mühendisliği Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekin Bilim Makina Mühendisliği Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Iradj Najdtaghavıan tarafından kuruldu.

Trust Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile F.Ahmed Ghaleb Al-Haıdarı, Hassan Fuad A. Al-Besbas ve Nurten Al Besbas ortaklığında kuruldu.

King Dis Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

King Dis Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bakrı Zackarıa Rasoul ve Mohamad Bakrı Rasoul tarafından kuruldu.

Happy Land Group Mühendislik Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Land Group Mühendislik Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ysser HA. Alhraishavy tarafından kuruldu.

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahareh Jalili ve Ali Esmaeili ortaklığında kuruldu.

Middle East Hilal Alsaıkh İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Middle East Hilal Alsaıkh İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi  bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Allaeddin Dadouch tarafından kuruldu.

Cevahir Group İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevahir Group İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Wisam Adnan Y. Al-Jokha Ji tarafından kuruldu.

9n9 Gayrimenkul Pazarlama Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

9n9 Gayrimenkul Pazarlama Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanan Tarakjı tarafından kuruldu.

Artan Lux Grup Emlak Oto Kiralama Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Artan Lux Grup Emlak Oto Kiralama Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamidreza Seyedi Ekrami ve Kambız Nourikolori ortaklığında kuruldu.

Pages Safahat Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pages Safahat Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Naim Ahmed Momani ve Y.A.J. Mustafa Qaddoum tarafından kuruldu. 

İç Ticaret Genel Müdürlüğü Haberi

İç Ticaret Genel Müdürlüğü

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'den özel durum açıklaması;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


Şirket Ana Sözleşmesinin 3, 7, 8, 9,16,19, 20, 21, 22, 23, 24, 26, 28, 29, 30, 31, 34, 35, 37.  maddelerinin değiştirilmesine, 38. maddesinin iptal edilmesine ilişkin tadil taslağı için Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, İç Ticaret Genel Müdürlüğü' nden gerekli izinler alınmış olup, onaylı esas sözleşme tadil taslağı ekte sunulmuştur.


Detaylı bilgi için