02 / 05 / 2024

ICI Fabrika projesi ödülü

ICI Fabrika projesi ödülü

Iglo Architects’in tasarladığı ICI Fabrika ve Yönetim Binası projesi, mimarlık ve iç mimarlık dünyasının nitelikli uluslararası dijital mecralarından biri olan World Architecture Community’nin ödülünü kazandı…

Düşler Vadisi'nde kısmi geçici kabul yapıldı! 

Emlak Konut GYO projelerinden Düşler Vadisi kapsamında 0 Ada 3202 Parselde yer alan bazı blokların kısmi geçici kabulü yapıldı. İşte Düşler Vadisi projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Kayseri'de geçici ruhsatı alınmış, projesi hazır 112 daire 6 dükkan satılıyor!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri'de Geçici Ruhsatı Alınmış Projesi Hazır 112 Daire 6 Dükkan için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi için 25 milyon TL'lik yeni ihale!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nde Çeşmeli-Kızkalesi Kesimi için yapım ihalesi düzenliyor. İhalenin geçici teminat miktarı 25 milyon TL olarak belirlendi.

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

Nidapark Kayaşehir'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Nidapark Kayaşehir projesi kapsamında, 443 Ada 71 Parseldeki Konutlar, Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı...

5 ile model fabrika projesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 5 ile büyük müjdeyi verdi. Varank, İzmir, Gaziantep, Mersin, Konya ve Kayseri'ye model fabrika projelerinin kurulacağını açıkladı.

Maslak 1453'teki 4 bloğun kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut güvencesiyle, Ağaoğlu İnşaat imzası ile inşa edilen Maslak 1453 Projesi projesinin 10622 ada 2 parselde bulunan 4 bloğun kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı.

Maslak 1453 Projesi'nin kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO, Şişli'de inşa edilen Maslak 1453 Projesi'nde OB bloğa ait kısmı geçici kabul tutanağının onaylandığını açıkladı.

Iglo Architects'e iF Design Awards'tan ödül!

Iglo Architects, ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası tasarımıyla iF Design Awards'tan ödül aldı. Münih’te gerçekleşen ödül töreninde tasarıma “Ofis/Endüstri Yapıları” kategorisinde ödül verildi.

ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası'na iF Design Ödülü!

ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası, 60 yılı aşkın bir süredir dünyanın en iyi tasarım ürünlerine ve mimari projelerine takdim edilen “iF Design Ödülü”ne layık görüldü.

Uzundereli aileler geçici konutlarına taşınıyor!

Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi alanındaki vatandaşlar, yeni evleri tamamlanıncaya kadar ikamet edecekleri Büyükşehir Belediyesi'ne ait konutlara taşınmaya başladı. 120 metrekarelik geçici konutlar için kura çeken Uzundereliler’in heyecanı yüzlerinden okunuyordu.

Yatırımcıya anahtar teslim fabrika projesi istihdama katkı sağlar!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, hükümetin ülke genelindeki 200’e yakın OSB’de uygulamaya koyacağı “yatırımcıya anahtar teslim fabrika” projesinin ülkede girişimciliğin gelişimi ve istihdam artışına önemli katkılar sağlayacağını bildirdi.

Ulus Tarihi Kent Projesi'nde son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ulus Tarihi Kent Projesi kapsamında, Ankara Kalesi önünde tarihi dokuya uygun bir meydan yapıyor. Çalışmalar nedeniyle Ankara Kalesi ve çevresinde yollar geçici süreyle trafiğe kapatıldı.

ICI Fabrika projesi ödülü Haberi

ICI Fabrika projesi ödülü

Iglo Architects’in tasarladığı ICI Fabrika ve Yönetim Binası projesi, mimarlık ve iç mimarlık dünyasının nitelikli uluslararası dijital mecralarından biri olan World Architecture Community’nin ödülünü kazandı…


Birbirinden farklı ölçeklerde ve fonksiyonlarda mimari ve iç mimari projelere imza atan Iglo Architects’in tasarladığı ICI Fabrika ve Yönetim Binası projesi, tüm dünyadan uluslararası mimari ve iç mimari projelerin yer aldığı prestijli paylaşım portali World Architecture Community’nin 19. proje döngüsünde kazanan projeler arasında yer aldı. ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi geçtiğimiz sene Dünya Mimarlık Festivali’nde “Ofis Projeleri” kategorisinde finale kalırken, Sign of the City gayrimenkul ödüllerinde de “Devam Eden Projeler” kategorisinde “En İyi Endüstri Yapısı” ödülüne layık görülmüştü.


Süha Özkan’ın kurucusu olduğu World Architecture Community tarafından verilen ödüllerde, kazanan her proje için Süha Özkan imzalı bir...