14 / 05 / 2024

içmimar Taner Gültekin

içmimar Taner Gültekin

TMMOB İçmimarlar Odası İstanbul Şube Başkanı İçmimar Taner Gültekin kimdir? Taner Gültekin Reyhan & Taner Gültekin İç Mimarlık Tasarım ofisini ne zaman kurdu? İşte yanıtı...

Mimar Şenol Gökner: Acilen 20 yeni şehir tasarlanmalı ve halka 330 metrekare ücretsiz müstakil ev arazisi dağıtılmalı!

Mimar Şenol Gökner, deprem dirençli ve güvenli şehirlerin geri gelmesi için acilen 20 yeni şehir tasarlanmasının ve halka 330 metrekare ücretsiz müstakil ev arazisi dağıtılmasının gerektiğini belirtti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Kodalbaş ve Mehmet Cemal Zeybek ortaklığında kuruldu.

İç Mimar Ahmet Güneş'e 'En İyi İç Mimar' ödülü!

Ünlü İç Mimar Ahmet Güneş, 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülünü aldı.

Mimar Berke Gündoğdu Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’nde!

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2018 mezunu genç mimar Berke Gündoğdu, Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’nde uluslararası kariyer hayatının ilk adımını attı.

İç mimar Merve Gülcü ve meslektaşı Kadir Ömeroğlu evlendi!

İç mimar Merve Gülcü ve meslektaşı Kadir Ömeroğlu, Muratpaşa ilçesindeki Akra Barut Otel'de düzenlenen düğün törenle dünya evine girdi.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne tahliye kararı!

Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisini genişletmek için hemen yanıbaşındaki Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na "Binadan 5 gün içerisinde oradan çıkın" diye talimat gitti.

Gültekin Mermer İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültekin Mermer İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Bora Oğuz Gültekin ve Sümeyra Gültekin ortaklığında kuruldu. 

Yılın En İyi İç Mimarı ödülünü Ahmet Güneş aldı!

İç mimar Ahmet Güneş Evos Angels ‘ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği Dijital Dünyanın Enleri 2017 ödül töreninde Yılın En İyi İç Mimarı ödülünü almaya hak kazandı.

Mahmut Metin Gültekin kimdir?

2016 Şubat ayında yakalandığı deri kanseri ile mücadele eden Mimar Mahmut Metin Gültekin vefat etti. Peki, Mahmut Metin Gültekin hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Tepe Emlak'ın acı günü! Mimar Mahmut Metin Gültekin vefat etti!

2016 yılı başından bu yana da Genel Müdür Danışmanı olarak Tepe Emlak'a hizmet veren Mahmut Metin Gültekin vefat etti.Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

İsmail Gültekin: Yalova'da öncelik imar planları!

Mimarlar Odası Yalova Temsilciliği Başkanı İsmail Gültekin,"Bu günlerde Yalova'da yapılacak olan imar planların bir önceliği vardır" dedi.

Emre Aydın, iç mimar Eda Köksal'la yarın evleniyor!

Rock’çı Emre Aydın, iç mimar nişanlısı Eda Köksal’la pazar günü evleniyor. Ordu’da nikâh masasına oturacak çift, eylül ayında İstanbul’da da bir düğün yapacak.

Mimar Kunter Güray vefat etti!

Ekonomist Sevtap Güray'ın eşi Mimar Mühendis İ.T.Ü mezunu Kunter Güray vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı.

içmimar Taner Gültekin Haberi

içmimar Taner Gültekin

Taner Gültekin kimdir?

Taner Gültekin, Ankara doğumlu. İlköğretimini TED Ankara Koleji ve Mimar Kemal Lisesi’nde tamamladıktan sonra İstanbul Tatbiki Güzel Sanatlar (Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi) 1983’te Bauhaus ekolü ile mezun oldu.


Taner Gültekin, 1990 yılında okuldan da arkadaşı olan eşi Reyhan Gültekin ile Reyhan&Taner Gültekin İç Mimarlık Tasarım ofisini kurdu.


Kısa bir piyasa deneyiminden sonra İçmimar Reyhan Gültekin ile Reyhan-Taner Gültekin İçmimarlık Tasarım ofislerini kurdular. Daha sonra RETA Mimarlık, Mühendislik ve İçmimarlık Ltd.Sti. olarak çalışmalarına devam etmektedirler.


Birçok yurtiçi, yurtdışı projeler ve uygulamalarını yapmış olup, bunların en önemlilerinden Libya Trablus’ta yapılan Libya Tarih Müzesi, Roma, Libya Akademi Gezici Müzesini ve İstanbul Balmumcu Darphane Para ve Madalyon Müzesi, Belçika Başkonsolosluğu restorasyon ve renovasyonu, Ayasofya ve Topkapı Sarayı Müzelerinin engellilerin erişebilirliğine yönelik proje ve...