18 / 05 / 2024

İcra daireleri tbmm

İcra daireleri tbmm

İcra daireleriyle ilgili çeşitli veriler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İcra dosyalarıyla ilgili veriler TBMM'de!

İcra dosyalarıyla ilgili veriler TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

İcra iflas kanunu değişikliği ile yeniden yapılandırma TBMM'de görüşülecek!

'İcra iflas kanunu değişikliği ile yeniden yapılandırma düzenlemeleri ve teklifleri TBMM komisyonlarınca masaya yatırılacak.

İcra ve iflasa yeni düzen! TBMM’ye sunulacak!

Devlet, icra, iflas ve konkordatoyla yasal uygulamaları yenileme kararı aldı. İcra, iflas ve konkordatoyla ilgili yasal düzenlemenin bayram sonrasında TBMM’ye sunulması planlanıyor.

İcra daireleriyle ilgili veriler TBMM'de!

İcra daireleriyle ilgili çeşitli veriler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İcra ve İflas Kanun Tasarısı TBMM'de kabul edildi!

TBMM Genel Kurulunda, yatırım ortamının iyileştirilmesini amaçlayan İcra ve İflas Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı kabul edilerek yasalaştı..

Yatırım Ortamını İyileştirecek Tasarı TBMM'de!

Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Amacıyla İcra ve İflas Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı, TBMM Başkanlığına sunuldu.

Müzayede yoluyla yapılan satışlarda KDV!

İcra daireleri, mahkeme satış memurlukları, belediyeler ve diğer kamu veya özel hukuk tüzel kişileri tarafından müzayede yoluyla yapılan taşınmaz satışı KDV'ye tabi tutuluyor. İşte müzayede yoluyla yapılan satışlarda KDV oranı..

Evvel İstanbul'un konsept daireleri tanıtılıyor!

EVvel İstanbul Satış Ofisi, geçmişin değerlerini, macundan salepe, şerbetten kestaneye geleneksel lezzetlerini Nisan ayı sonuna kadar her hafta sonu konsept daireleri görmeye gelenlerle paylaşacak.

Torba Kanun TBMM Genel Kurul'da kabul edildi!

Evlenecek çiftlere çeyiz yardımı, konut desteği, 47 bin öğretmen kadrosu ihdası içeren "Torba Kanun" teklifinin 7 maddesi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

Torba Kanun Teklifi bu hafta TBMM'de görüşülecek!

TBMM Genel Kurulu'nun bu haftaki gündeminde Gensoru önergeleri ile "Torba Kanun Teklifi" bulunuyor. Teklifle çeyiz hesabına devlet katkısı sağlanması görüşülecek.

Gecekondu sahipleri TBMM önünde eylem yaptı!

Tapu tahsis belgelerinin tapuya dönüştürülmesini isteyen bir grup gecekondu sahibi, TBMM önünde eylem yaptı. Açıklamada, belgelerin iptalini isteyen yasanın da kaldırılması talep edildi.

TBMM'den Beşiktaş'ta 1.9 milyon TL'ye kiralık restoran!

TBMM İdari ve Mali İşler Başkanlığı'na ait tarihi eser ve kasır bahçesi tapu vasıflı 2 taşınmaz restoran amacıyla 1 milyon 992 bin 240 TL'ye kiralama ihalesi 5 Mart 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Fraser Place Anthill İstanbul Türkiye’nin Lüks Servisli Daireleri ödülünü kazandı!

Fraser Place Anthill İstanbul, lüks otel sektöründe en iyilerinin değerlendirildiği ve mükemmeliyeti onurlandıran Dünyanın En İyi Lüks Otelleri Ödülleri 2015 organizasyonu tarafından “Türkiye’nin Lüks Servisli Daireleri” ödülünü kazandı.

İcra daireleri tbmm Haberi

İcra daireleri tbmm

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, icra daireleriyle ilgili çeşitli verilere ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer, sorularının Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in soruları:
1- Ülkemizde icralı daire sayısı kaçtır? İcra dairelerindeki icra ve iflas dosyası sayısı toplam ne kadardır? 2018 yılında ne kadar icra iflas dosyası açılmıştır? İllere göre dağılımlı ilk on il sayısal olarak hangi...