05 / 08 / 2024

icrada talik halleri

icrada talik halleri

İcra ceza mahkemesi adli tatil ve icra iflas talik halleri, İcra ve İflas Kanununda açıklanıyor. Kanuna göre, terekenin borçlarından dolayı ölüm günü ile beraber üç gün içinde takip geri bırakılıyor...

Amazon yeni ürünlerini tanıttı! Amazon 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Amazon, yeni akıllı ev aletlerini gerçekleştirdiği bir etkinlikle kamuoyu ile paylaştı. Tanıtılan ürünler arasında tamamen yeni olanları da var, mevcut modellerin güncellenmiş halleri de… Peki bu ürünler hangileri ve ne kadara satılacak?

65 yaş aylığı, evde bakım, engelli maaşına zam üstüne zam! İşte zamlı maaşların son hali!

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı ve engelli aylığını da zam geldi. İşte merak edilen maaşların zamlı halleri…

İstanbul’da aylık doğalgaz faturası ne kadar gelir? 100 metrekare eve doğal gaz faturası ne kadar gelir?

Doğal gaz faturası kış aylarının yaklaşması ile beraber gündeme gelmeye başladı. Doğal gaz fiyatlarının güncel halleri araştırılmaya başlandı.

Kozyatağı 28 Mart 2022 hal fiyatları belli oldu! İşte 28 Mart hal fiyatları listesi!

İstanbul'un en büyük halleri arasında yer alan Kozyatağı hal fiyatları belli oldu. Peki Kozyatağı halinde hangi sebze ve meyve fiyatları ne oldu? İte 28 Mart 2022 hal fiyatları listesi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 26 Mart 2022 Hal fiyatları belli oldu! İşte İstanbul Büyükşehir Hali fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük halleri arasında bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 26 Mart 2022 hal fiyatları açıklandı. İşte Antalya Büyükşehir Belediyesi hal fiyatları listesi!

Kozyatağı Hali 25 Mart 2022 fiyatları açıklandı! İste 25 Mart 2022 Kozyatağı hali fiyat listesi!

İstanbul'un en büyük halleri arasında yer alan Kozyatağı Hali'nin 25 Mart 2022 fiyat listesi belli oldu. İşte 25 Mart 2022 Kozyatağı Hali sebze meyve güncel fiyat listesi...

İstanbul Büyükşehir Hal fiyatları belli oldu! İşte 25 Mart 2022 hal fiyatları listesi!

Türkiye'nin en büyük halleri arasında yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Hal fiyatları belli oldu. İşte 25 Mart 2022 İstanbul Büyükşehir hal fiyatları listesi!

Antalya Büyükşehir Hal'inde soğanın kilogram fiyatı arttı! İşte 22 Mart 2022 hal fiyatları listesi...

Türkiye'nin en büyük sebze meyve halleri arasında yer alan Antalya Büyükşehir Toptancı halinin 22 Mart 2022 fiyat listesi belli oldu. Peki halde hangi ürünlerin fiyatı düştü? İşte 22 Mart 2022 Antalya Büyükşehir Hal fiyatları listesi...

İcrada faiz tuzağına dikkat!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin yaptığı açıklamada borcundan dolayı icraya verilen tüketiciye olması gerekenden fazla faiz uygulandığını söyledi. Şahin, “Uygulanan faize dikkat edin, itiraz hakkınız var” şeklinde konuştu.

Emlak Konut'un 38 projesinde inşaat ne durumda?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın inşaatı devam eden 38 projesi havadan görüntülendi. Peki projeler ne durumda? İşte son halleri...

7 milyon kişi icrada! 

Hayat Varlık’ın Genel Müdürü Hilmi Güvenal,  icrada dosyası bulunan kişi sayısının 7 milyon olduğunu açıkladı.

Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gürpınar Bebek'te kahvaltı yaptı!

Ağaoğlu'nun sahibi Ali Ağaoğlu ve 39 yaş küçük sevgilisi Duygu Su Gürpınar, Bebek'te görüntülendi. Beraber kahvaltı yapan çiftin keyifli halleri gözlerden kaçmadı.

AÜ Mimarlık Fakültesi'nde Evin Halleri konferansı düzenlendi!

Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü, "Evin Hâlleri" adlı bir konferans düzenledi. ODTÜ Mimarlık Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Lale Özgenel'in konuşmacı olarak katıldığı etkinlik, Mühendislik Fakültesi Seminer Salonunda yapıldı.

icrada talik halleri Haberi

icrada talik halleri

İcrada talik halleri!

İcra ceza mahkemesi adli tatil ve icra iflas talik halleri, İcra ve İflas Kanununda "Tatiller ve Talikler" başlığı altında açıklanıyor.


Kanuna göre, terekenin borçlarından dolayı ölüm günü ile beraber üç gün içinde takip geri bırakılıyor. Mirasçı mirası kabul veya reddetmemişse bu hususta Kanunu Medenide muayyen müddetler geçinceye kadar takip geri kalıyor. 


Kanunda yer alan icrada adli tatil ve talikler ile ilgili yasal esaslar şu şekilde sıralanıyor:


TATİLLER VE TALİKLER 

Tatiller: 

1 – Bütün borçlular hakkında: 

Madde 51 – (Değişik: 18/2/1965 - 538/24 md.) 

Güneşin batmasından bir saat sonra ile güneşin doğmasından bir saat önceye kadarki devrede (Gece vakti) ve tatil günlerinde takip muameleleri yapılamaz. Ancak, gece iş görülen yerlerde gece vakti hasılat haczi mümkündür. Tatil günlerinde haciz ve tebligat yapılabileceği gibi muhafaza tedbirleri de...