29 / 08 / 2024

İcs İnşaat nerede

İcs İnşaat nerede

İcs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atacan Aşula ve Nihat Salihoğlu ortaklığında kuruldu. 

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Modular Dynamıcs İnşaat Ve Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Modular Dynamıcs İnşaat Ve Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmed Fatih Akbulut ve Ahmet Görür ortaklığında kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İcs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atacan Aşula ve Nihat Salihoğlu ortaklığında kuruldu. 

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Ics İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ics İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ünal Sezer, Süleyman Ağır ve Yavuz Yurtbaşı imzasıyla kuruldu.

Yüksekdağ İnşaat Evim Yüksekdağ nerede?

Evim Yüksekdağ Konutları 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Satış süreci devam eden proje 11 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Yüksekdağ İnşaat Evim Yüksekdağ nerede?

Makyol İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Makyol İnşaat Esenyurt projesi nerede? Makyol İnşaat Esenyurt projesi Akbatı Alışveriş Merkezi karşısında, Makyol'a ait arsa üzerinde inşa edilecek. Projenin nisan ayında satışa sunulması planlanıyor...

DKY İnşaat DKY Ada nerede?

DKY Ada Rezidans'ta daireler 2+1, 2,5+1, 3+1 ve 3,5+1 olarak tasarlandı. Proje 4 blok halinde hayata geçirilecek. Peki DKY İnşaat DKY Ada nerede?

Arte İnşaat Arte İcon Rezidans nerede?

Toplam 50 bin metrekare kapalı alanı bulunan projede her blokta 128 adet daire bulunuyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor. Peki Arte İnşaat Arte İcon Rezidans nerede?

CS Tasarım Mimarlık İnşaat Yapı Pazarlama Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

CS Tasarım Mimarlık İnşaat Yapı Pazarlama Ticaret ve Limited Şirketi, Cüneyit Sevim, Cengiz Sevim, Erkan Atlı ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Başakşehir, Toros Caddesi Arterıum 4.Kısım'da kuruldu.

Ofton İnşaat Elysium Soul Beyoğlu nerede?

Elysium Soul Beyoğlu'nda daireler 1+0, 1+1, 2+1, çatı katı ve bahçe dubleksi olarak tasarlandı. Projede teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Peki Ofton İnşaat Elysium Soul Beyoğlu nerede?

İcs İnşaat nerede Haberi

İcs İnşaat nerede

İcs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atacan Aşula ve Nihat Salihoğlu ortaklığında kuruldu. 

İcs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

İcs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Eğitim Mah.Poyraz Sk.Sadıkoğlu Is Merkezı 2 Apt.No:34/26...