29 / 04 / 2024

içtaş rusya otoyol

içtaş rusya otoyol

Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, IC İçtaş İnşaat, Rusya Federasyonu’nun en büyük yatırımları arasında yer alan “M-11 Moskova – St. Petersburg Ekspres Yolu” projesini hizmete açtı.

Avrupa Birliği’nden Rusya’ya veto! Payını yüzde 7,5'e düşürdü

Avrupa Birliği (AB), enerjide Rusya'ya bağımlılık halinden amacı ile için aldığı tedbirler ile doğal gaz ithalatında Rusya'nın payını yüzde 40 oranından yüzde 7,5'e düşürdü. İşte detaylar…

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yüzde 51 hissesi IC İÇTAŞ’a devrediliyor!

Yavuz Sultan Selim’in işletmesinden çekilen İtalyanlardan sonra bu defa bir kötü haber de Fransızlardan geldi. Buna göre Fransız devi Egis, hissesini ortağı IC İÇTAŞ’a devretmeye karar verdi.

Otoyol A.Ş. işletmeleri için kira ödemiyor iddiası!

Osmangazi Köprüsü ve Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nu işleten ve devletten “Geçiş garantisi” alan Otoyol A.Ş.'nin kira ödemediği iddia edildi. 

Boğaziçi Üniversitesi taşınacak mı?

GP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Boğaziçi Üniversitesi ile ilişkin karara “Hikâyenin sonunda Boğaziçi taşınacak mı, asıl amaç nedir?” sorusunu sordu. 

Sivas'ta işçi taşıyan kamyonet devrildi 4 kişi yaralandı!

Sivas Gemerek'te inşaat işçilerini taşıyan kamyonetin devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı...

Yazlıklara ve yeni evlere geçiş taşınma alışverişlerini artırdı!

Yeni normalleşme dönemine geçiş ile birlikte şehirler arası seyahat kısıtlamasının kaldırılmasıyla yazlıkçılar, yazlıklarına akın etmeye devam ediyor. Bu sebeple taşınma faaliyetleri de arttı.

Ica Astaldi-Ic İçtaş Whsd İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ica Astaldi-Ic İçtaş Whsd İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Çeçen, Halil İbrahim Dönmez, Yusuf Baykan, Mehmet Murat Kurtuluş, İlkhan Gökçe ve Mehmet Gönenç ortaklığında kuruldu.

Ic İçtaş Astaldı Ica İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ic İçtaş Astaldı Ica İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Baykan tarafından kuruldu.

Astaldi, 3. köprüdeki hisselerini İçtaş'a devrediyor!

İtalyan Astaldi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Yatırım hissesinin IC İçtaş'a devri için Rekabet Kurulu'na başvurdu...

IC İçtaş'ın Rusya'daki otoyol projesini Putin açtı!

Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, IC İçtaş İnşaat, Rusya Federasyonu’nun en büyük yatırımları arasında yer alan “M-11 Moskova – St. Petersburg Ekspres Yolu” projesini hizmete açtı.

İstanbul’da deprem sonrasında taşınma hareketliliği arttı!

Armut. com, İstanbul’da yaşanan depremin arından, taşınma verilerini inceledi. Verilerine göre, depremden önceki hafta ile deprem haftası karşılaştırıldığında İstanbul içi taşınma taleplerinde yüzde 11 arttı...

Çeşmeli-Taşucu Otoyol Projesi ile ilgili 5 soru mecliste!

Çeşmeli-Taşucu Otoyol Projesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gökçel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yeni Hasankeyf'e 3 bin 980 kişi taşınacak!

Hasankeyf yerleşkesinde bulunan konutlara 3 bin 980 kişi taşınacak.Hasankeyf'teki aileler için yeni yerleşkede yaptırılan 800 konutun 698'i hak sahiplerine teslim ediliyor ve ailelerin 3 ayda bu evlere taşınması amaçlanıyor.

içtaş rusya otoyol Haberi

içtaş rusya otoyol

Türkiye’de ve dünyada birçok proje üstlenen IC İçtaş İnşaat, Rusya Federasyonu’nun en büyük yatırımları arasında bulunan ve iki büyük şehrini birbirine bağlayan “M-11 Moskova – St. Petersburg Ekspres Yolu” projesinin 169 kilometrelik 7. ve 8. kesimlerinin inşaatını tamamladı ve hizmete açıldı. Projenin açılış törenine Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ve IC İçtaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Çeçen de katıldı.

“Türk mühendisliğinin gücünü bir kez daha gösterdik”

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; M-11 projesi ile Rusya’nın Moskova ve St. Petersburg şehirlerine birbirine bağladıklarını söyleyen IC İçtaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Çeçen konu hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirdiğimiz Pulkovo Uluslararası Havalimanı ve WHSD-Yüksek Hızlı Batı Çevreyolu projelerimizin ardından Rusya’da üçüncü projemizi tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. M-11 ile Türk mühendisliğinin gücünü...