30 / 04 / 2024

ida

ida

Seramik sektörüne yenilikçi bir bakış kazandıran İDA Seramik, dünyanın en büyüleyici şehrinden ilham alarak tasarladığı İstanbul serisiyle, tüketicilerin özenilesi mekânlar yaratmalarına olanak sağlıyor...

Japonya’da bakan yardımcısı emlak vergisini ödemediğini itiraf ederek görevinden istifa etti!

Japonya Kıdemli Maliye Bakan Yardımcısı, firmasının emlak vergisini ödemediğini itiraf ederek, görevinden istifa etti. Bakam yardımcısının istifasına yönelik açıklama yapan Japonya Başbakanı Kişida, "Görevlerimizi daha büyük bir ciddiyet duygusuyla yerine getirmeliyiz" şeklinde konuştu.

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Bilici tarafından kuruldu.

İda Dizayn Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İda Dizayn Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Güzin Kutlu tarafından kuruldu.

İda Müteahhitlik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İda Müteahhitlik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Sevinç tarafından kuruldu.

İda Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Kuaför Hizmetleri Limited  Şirketi kuruldu!

İda Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Kuaför Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  250 bin TL sermaye bedeli  ile Mürvet Tahtaci tarafından kuruldu.

Home İda Turizm Organik Tarım Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Home İda Turizm Organik Tarım Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Sarıyer’de   3 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile İzzet  Rozanes tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap International Design Awards'tan bronz ödül! 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları, 14. International Design Awards - IDA 2020 kapsamında mimari kategori Sosyal Konut dalında ödül aldı.

İDAŞ, Nişantaşı’nda yeni mağaza açtı!

50 yıldan fazla zamandır tecrübesiyle yaylı yatak sektörünün aranan markası olan İDAŞ, Nişantaşı’nda yeni mağaza açtı. 

İdaş, bu yıl 120 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyor!

İdaş, üç yıldır yeniden yapılanma sürecinde. 2015 yılında ürün tedarikçilerinden Salteks Grup tarafından satın alınan şirket, küllerinden yeniden doğuyor. İnovatif ürünlere yönelen ve bayi ağını genişleten İdaş, bu yıl 120 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyor...

İda Sailing Turizm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İda Sailing Turizm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhsine Erdemol tarafından kuruldu. 

Onyx İstanbul Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyx İstanbul Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 3 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Nıdal J.M. Idaıs, Maher Rıbhı  Moh'D Ayyad, Mahmoud Basem Mahmoud Haımour ve Okan Sökesoğlu ortaklığında kuruldu. 

İda Proses Kontrol Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İda Proses Kontrol Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Niyazi Ağaçdiken tarafından kuruldu. 

Ida İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ida İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Akkaya tarafından kuruldu. 

ida Haberi

ida

Seramik sektörüne yenilikçi bir bakış kazandıran İDA Seramik, dünyanın en büyüleyici şehrinden ilham alarak tasarladığı İstanbul serisiyle, tüketicilerin özenilesi mekânlar yaratmalarına olanak sağlıyor. 


Kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik tasarımlarıyla estetik çözümler üreten İDA Seramik, tarihi kentin yansımalarından ilham alarak yorumladığı İstanbul serisi ile, banyolarda benzersiz bir atmosfer yaratıyor. Altın ve platin dekorları, farklı ebat seçenekleri bulunan yer karolarının yanı sıra, gri ve bej tonlarında mermer dokusunu bire bir yansıtan fonlarıyla sunulan seri, etkileyici desenlere sahip İstanbul Yıldızı isimli zemin karolarıyla da (yer göbekleri) şehrin güzelliğini banyolara yansıtıyor. Daha sıcak dokulardan hoşlananlar için ise İstanbul serisinin duvar karoları, zeminde ahşap desenli Albero ile kombinlenebiliyor.

İstanbul serisinin altın ve platin dekorları 20x60 cm, yer karoları ile beyaz ve bej renklerinde üretilen İstanbul Yıldızı ise 45x45...