06 / 05 / 2024

ideal home inşaat sektörü

ideal home inşaat sektörü

Mobilya alanındaki ürün gamını İnegöl'de imal edip, satışını Suudi Arabistan'daki mağazalarında gerçekleştiren İdeal Home Satış ve Pazarlama Müdürü Haitham El-Nagar, mobilya sektörünün yanı sıra inşaat sektörüne girme hedeflerinin de bulunduğunu belirtti.

İno Home İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İno Home İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Boztepe tarafından kuruldu.

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekinci ve Mehmet Ertürk ortaklığında kuruldu.

Orsa Home İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Orsa Home İnşaat Anonim Şirketi Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Kilimci tarafından kuruldu.

House Home İnşaat Yapı Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

House Home İnşaat Yapı Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Balkan tarafından kuruldu.

Kb Home İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kb Home İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Tekin tarafından kuruldu.

Tiny House'lara rağbet arttı! İnşaat maliyeti de fatura da yok! Fiyatları 200 bin TL'den başlıyor!

Dünya genelinde “Tiny House” ve “Tiny Home” ismiyle bilinen Tiny House'lara rağbet arttı. Tiny House'larda inşaat maliyeti de fatura da yok. Peki Tiny House fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Almanya merkezli inşaat şirketi Einz A Group, Türkiye pazarına geliyor! 

Emlak, lojistik, ithalat, ihracat ve proje üretimi alanlarında hizmet veren Almanya merkezli Einz A Group’un inşaat kolu olan Einz A Home Türkiye pazarına geliyor. İşte Einz A Group Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sönmez'in konuyla ilgili o açıklamaları...

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Rıham M.M.A. ve Zıad Abunada ortaklığında kuruldu.

Modern Home İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Modern Home İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Saeıd Barzegarpour tarafından kuruldu.

Adana'da 01 OTO AVM'nin inşaatı başladı!

Savaş Yıldırım Orman Ürünleri Sanayi tarafından Adana'da hayata geçecek Otomobil Alışveriş Merkezi için inşaat çalışmaları başladı. Kaba inşaatın tamamlandığı projede Oto Showroom ve Home Ofis teslimleri 2022'nin ilk çeyreğinde yapılacak.

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çiftçi tarafından kuruldu.

N Home İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Home İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Memiş tarafından kuruldu.

Perla Home İnşaat Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Perla Home İnşaat Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Habib Yalnız tarafından kuruldu.

ideal home inşaat sektörü Haberi

ideal home inşaat sektörü

Mobilya alanındaki ürün gamını İnegöl'de imal edip, satışını Suudi Arabistan'daki mağazalarında gerçekleştiren İdeal Home, aynı zamanda 10 ülkeye ihracat yapıyor. Mevcut yelpazesinde yalmzca yatak odası takımı bulunan firma, bu yıl yemek odası, koltuk takımı, TV ünitesi ve sehpa üretimine de başlayacak. 


Ayrıca yeni fabrika yatırımı da planlayan ideal Home, aylık üretim kapasitesini 600 takımdan bin takıma çıkarmayı hedefliyor, ideal Home Satış ve Pazarlama Müdürü Haitham El-Nagar, mobilya sektörünün yanı sıra inşaat sektörüne girme hedeflerinin de bulunduğunu belirterek, "Bir inşaat firması ile ortaklığa giderek genişleteceğimiz faaliyetlerimiz kapsamında konut projeleri planlıyoruz. Projelerimizi anahtar teslim gerçekleştireceğiz. Ayrıca diş hastanesi yatırımımız da olacak" diye konuştu. 


ideal Home'un üç yıldır İnegöl'de faaliyet gösterdiğini anlatan Haitham ElNagar, "Üretim tesisini İnegöl'de açtık, Suudi Arabistan'daki mağazalarımızda satış yapıyoruz. Ürün...