16 / 05 / 2024

ideal standart banyo 2016

ideal standart banyo 2016

Dünya devi Ideal Standard'ın banyo gereçlerindeki lüks segment markası JADO, ilhamını Aleo veranın akışkan formundan aldığı JES Serisi ile doğanın tüm zarafetini banyolara taşıyor.

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

İşte 2017 banyo trendleri!

Ideal Standard’ın tasarımcısı Robien Levien, 2017 yılı banyo trendlerini açıkladı. Bu yıl banyolarda doğal, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. İşte 2017 banyo trendleri..

Ideal Standard’dan Dubai'ye Banyo Tasarım Merkezi!

Dünya devi Ideal Standard, banyo ve mutfak armatürlerinden seramik ürünlere, banyo mobilyasından akrilik ürünlere varıncaya kadar yüzlerce ürünü kullanıcıların beğenisine sunduğu “Banyo Tasarım Merkezi”ni Dubai’de açtı.

Ideal Standard Vito Banyo Dolapları ile estetik ve fonksiyonellik birleşiyor!

Dünya markası Ideal Standard, modern çizgileri içeren yalın tasarıma sahip Vito Banyo Dolapları ile banyolarda estetikle fonksiyonelliği birleştiriyor.

Ideal Standard'ın yeni banyo mobilya serileri!

Ideal Standard, dünya liderliği ile sunduğu teknoloji ve tasarımlarına iki yeni seri daha ekledi. Dünya markası Ideal Standard, Reflections ve Kingston Banyo Mobilya Serileri ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla günümüz banyolarına taşıyor.

Ideal Standard’dan Vito serisi!

Ideal Standard’dan her banyo stiline uyum sağlayan dikkat çekici bir armatür serisi “Vito” Ideal Standard Vito Armatürler, bu özellikleriyle ideal bir banyo oluşturmanız için çözümler sunuyor.

Tureks Stone'dan doğal dekorasyonda banyo keyfi!

Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, doğanın tüm renklerini banyolara yansıtıyor. Doğal taşların çarpıcı çizgilerini özgün tasarım anlayışıyla banyo dekorasyonuna kazandıran Tureks Stone, doğallığı tercih edenlere ideal çözümler sunuyor.

Ideal Standard banyo ürünlerini Yapı Fuarı'nda tanıtıyor!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, devrim niteliğindeki son teknoloji ürünlerini Yapı Fuarı’nda tanıttı.

İdeal Standard 18 projeyi ödüllendirdi!

Dünyanın lider banyo ürünleri markası ideal Standard tarafından verilen "ideal Standard International" ödülleri kapsamında 18 proje ödül aldı.

Elysium Serene Kandilli projesi ödül aldı!

Ofton İnşaat'ın akıllı ev sistemleri ile tasarladığı projesi Elysium Serene Kandilli ödüllendi. Proje, ideal Standard Internatiol Uluslararası Proje Ofisi tarafından ideal Standart Yaşam Alanı Konut Ödülü'ne layık görüldü.

Ofton İnşaat’a ideal yaşam ödülü!

Ofton İnşaat’ın akıllı ev sistemleri ile doğa ile iç içe yaşamın kapısını açan projesi Elysium Serene Kandilli, Ideal Standart Yaşam Alanı Konut Ödülü’ne layık görüldü.

Konut satışlarında mutfak ve banyo aksesuarlarının KDV karşısında durumu!

Konut inşaatlarında giderek ankastre mutfak ve banyo yapılması standart hale geldi. Artık neredeyse tüm inşaatlarda en azandan davlumbaz, ankastre ocak konulması standart hale geldi..

Elysium Serene Kandilli Ideal Standard Yaşam Alanı ödülünü aldı!

Ofton İnşaat’ın akıllı ev sistemleri ile doğada modern bir yaşamın kapılarını açan projesi Elysium Serene Kandilli, Ideal Standard Internatiol Uluslararası Proje Ofisi tarafından Ideal Standart Yaşam Alanı Konut Ödülü’ne layık görüldü.

ideal standart banyo 2016 Haberi

ideal standart banyo 2016

Doğada bulunan şekiller her zaman mimariye, sanata ve yaşamdaki birçok öğeye ilham vermiştir. Dünyaca ünlü Alman tasarım ofisi Artefakt Design Studio imzası taşıyan JADO’nun JES Serisi'nin ilham kaynağı ise mükemmel akıcı ve organik formuyla "Aleo vera" bitkisi oldu. 

Banyonuza zarafet katın

JADO JES Serisi, esin kaynağı kadar "zamansız" olma özelliği ile de tasarım tarihinde yeni bir dönemi başlatıyor. Doğallığın ve zarafetin mükemmel sentezinden oluşan JES, adeta heykelsi bir yapıya sahip. Lavabo, banyo, bide, duş, küvet bataryaları ve aksesuarlarından oluşan geniş ürün gamında form ve fonksiyonelliğini sadelikle birleştiriyor. JES, şık ve zarif tasarımını, modern ve sofistike çizgilerle banyolara...