26 / 07 / 2024

Ideal Standart ece holding ortaklığı

Ideal Standart ece holding ortaklığı

1875 yılında ABD'de kurulan Ideal Standart isimli banyo ürünleri üreticisi Türkiye'de Ece Holding ile ortak oldu. İki şirket Ideal Standard Yapı A.Ş. adı altında yüzde 50-50 ortak bir şirket kurdu.

Bakanlık camilere standart getiriyor!

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı camilere standart getiriyor. Yeni camiler, kadınlar, çocuklar, gençler, yaşlılar ve engellilere hitap edecek, sosyal ve kültürel ihtiyaçları karşılayabilecek.

Diyanet ve Çevre ve Şehircilik camilere standart getirdi!

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Türkiye’deki tüm camilere “standart” getirme kararı aldı. Stratejik camiler, şehir merkez camileri ve yurtdışı cami projelerinin, kurulacak estetik kurulca onaylanması zorunlu olacak.

Ece Erken, Serkan Uçar’a haciz işlemi başlattı!

Ece Erken, oğlunun 4 bin lira olan nafakasını aylardır ödemeyen eski eşi Serkan Uçar’a haciz işlemi başlatılması için dava açtığını açıkladı.

Ece Atalay ve Eli Aseo'nun ikinci bebekleri doğdu!

Konut satış ve pazarlama piyasasının köklü isimlerinden Ece Atalay ve Eli Asoe'nun Eren ismini verdikleri ikinci bebekleri dünyaya geldi. Eren bebek 3 kilo 200 gram ağırlığında.

Standart Dizayn Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Standart Dizayn Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün İlhami Baş imzasıyla kuruldu.

Alman ECE firması Türkiye'deki AVM sözleşmesinden çekildi!

Alman proje yönetimi firması ECE, Türkiye'de sahibinin Fethullah Gülen ile bağlantısı olabileceği şüphesiyle el konulan bir alışveriş merkezinin (AVM) yönetimini bıraktığını açıkladı.

ECE Türkiye'den FETÖ açıklaması!

Ece Türkiye, "'ECE Türkiye' şirketinin sahiplerinin FETÖ ile ilişkili oldukları şüphesiyle şirkete bir süre önce kayyum atandığı" haberlerine açıklama yaptı.

Ece Erken Çeşme'den alacağı yeni evi buldu!

Sunucu Ece Erken, Çeşme'de yeni alacağı evi buldu. Alaçatı'da milli futbolcular Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'la 3 senedir komşu olan Erken, Çeşme'den vazgeçmeyeceğini ve yeni satın alacağı yazlıkta karar kıldığını söyledi.

Ece Erken, Çeşme’deki evini 1.8 milyon TL'ye satıyor!

Sunucu Ece Erken, oğlu Eymen için Çeşme'deki evini satışa çıkardı. Ece Erken, 3 yıl önce Çeşme Ilıca’da bir yazlık almıştı. Ünlü sunucu, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi futbolcuların da oturduğu sitedeki evi satışa çıkardı.

Gebze 3. Etap Emlak Konutları standart başvuru şartları!

Toplamda 1.905 dairenin kura çekimi ile satışa sunulacağı Gebze 3. Etap Emlak Konutları'nda başvurular bugün başladı. Peki Gebze 3. Etap Emlak Konutları standart başvuru şartları neler?

Standart Enerji İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Standart Enerji İnşaat Anonim Şirketi bugün Mustafa Öztürk tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Ece Erken, Alaçatı'daki evini 2 milyon TL'ye satıyor!

ECE Erken, Çeşme-Alaçatı’daki evini satılığa çıkardı. Ünlü sunucu, oğlu Eymen doğduktan sonra kendisine küçük gelmeye başlayan ev için 2 milyon TL istiyor.

Ece İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ece İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mehmet Kamil Sözduyar Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 50 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Ataşehir'de açıldı.

Ideal Standart ece holding ortaklığı Haberi

Ideal Standart ece holding ortaklığı

1875 yılında ABD'de kurulan Ideal Standart isimli banyo ürünleri üreticisi Türkiye'de Ece Holding ile ortak oldu. İki şirket Ideal Standard Yapı A.Ş. adı altında yüzde 50-50 ortak bir şirket kurdu. Ece Holding hali hazırda Türkiye'de Ideal Standard için üretim ve şirketin münhasır distribütörlüğünü yapmaktaydı.


Anlaşmayla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Ece Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, " Ideal Standart dünyanın en büyük firmalarından biri dünyanın çeşitli ülkelerinde operasyonları var. Çalışan 10 bin üzerinde çalışanı var. Banyo ürünlerinin çeşitlendirilmesinde dünyanın en büyük kurumlarından biri, bu nedenden ötürü bu anlaşma çok önemli" dedi.


100 MİLYON LİRA CİRO


Çenesiz Ideal Standart ile kurdukları ortak şirketten yapacakları üretimle 5 yılda 100 milyon lira ciro hedeflediklerini söylerken ortaklık teklifinin Ideal Standart'tan geldiğini söyledi. Çenesiz, "Ortaklık teklifi gelince...