05 / 05 / 2024

İdealist Cadde ulaşım

İdealist Cadde ulaşım

Şile'de hayata geçirilen İdealist Cadde'de ön talep toplanıyor. Projede 45 adet konut ve 13 adet ticari ünite yer alıyor. Peki İdealist Cadde nerede?

İdealist Cadde ulaşım!

Emlak Konut GYO güvencesiyle ve İdealist GYO tarafından hayata geçirilen İdealist Cadde projesi Şile'de yükseliyor. Peki İdealist Cadde nerede? İşte İdealist Cadde ulaşım bilgileri...

Tuzla'da 2 cadde arasındaki ulaşım sorunu çözüldü!

Tuzla Hürriyet Caddesi ile 19 Mayıs Caddesi arasında kalan dükkanlar ve daire kamulaştırıldı. Tuzla Belediyesi, bu binaları yıkarak 2 cadde arasındaki ulaşım sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırdı.

Viraistanbul Kavaklı ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor!

Gül Proje'nin Beylikdüzü Kavaklı sahil bölgesinde hayata geçirdiği Viraistanbul projesi 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşuyor. Proje ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje metro durağına 1 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

Park Residences Cadde ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Park Residences Cadde ulaşım bilgilerine göre Taksim ’e 15 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Eşbah Yapı Metro 34 ulaşım!

Toplam 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazasının yer aldığı projede teslimler 2016'nın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor. Eşbah Yapı Metro 34 ulaşım bilgisi kapsamında Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Vira İstanbul ulaşım!

Vira İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 17 blok halinde yükselen projede 1.155 konut ve 38 cadde mağazasından oluşuyor.

Halkalı Cadde 24 ulaşım bilgileri!

Ema Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen projede daire alanları 26 metrekareden başlıyor. Halkalı Cadde 24 ulaşım bilgileri kapsamında Tem bağlantı yoluna 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

İhlas Yapı Bizim Evler 6 ulaşım!

İhlas Yapı Bizim Evler 6 ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avcılar'da inşa ediliyor. Teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanan projede 1661 konut ve 160 cadde mağazası bulunuyor.

Emlak Konut Cadde Flora ulaşım!

Emlak Konut Cadde Flora ulaşım bilgileri kapsamında proje Kuzey Marmara Otoyolu’na, E-5’e, 3. Havalimanı’na ve TÜYAP fuar alanına yakın mesafede bulunuyor. Projede toplam 260 adet ticari ünite yer alıyor.

Cadde Rezidans Güneşli ulaşım!

Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Cadde Rezidans Evleri toplam 32 daireden meydana geliyor. Cadde Rezidans Güneşli ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Cadde Rezidans Evleri ulaşım!

Cadde Rezidans Evleri ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire fiyatları 260 bin TL'den başlangıç gösteren proje 1.550 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

West Gate Residence Ankara ulaşım!

West Gate Residence Ankara ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Toplam 707 rezidans daire ve 43 cadde mağazasının yer aldığı projede 24 ay 0 faizle taksitlendirme imkanı sunuluyor

İdealist Cadde ulaşım Haberi

İdealist Cadde ulaşım

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle ve İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzası ile Şile'de hayata geçirilen İdealist Cadde projesinde ön talep toplanıyor. 

17 bin 933 metrekare alan üzerinde inşa edilen İdealist Cadde projesinde 45 adet konut ve 13 adet ticari ünite yer alıyor. Projede 8 adet 1+1 daire, 21 adet 2+1 daire, 3 adet 2+1 dubleks daire, 6 adet 3+1 daire, 4 adet 3+1 dubleks daire, 2 adet 4+1 dubleks daire ve 1 adet 5+1 dubleks daire, 8 adet dükkan ve 5 adet asma katlı dükkan yer alıyor. 

İdealist Cadde nerede?
İdealist Cadde projesi konum olarak Ayazma Plajı'na 1,5 kilometre, İstanbul-Şile Yolu'na 1,3 kilometre, Işık Üniversitesi'ne 5 kilometre, Çekmeköy'e 50 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 62 kilometre, Kadıköy'e ise 70...