28 / 04 / 2024

Vira İstanbul ulaşım!

Vira İstanbul ulaşım!

Firma: Gül Proje

Proje: Vira İstanbul

Vira İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 17 blok halinde yükselen projede 1.155 konut ve 38 cadde mağazasından oluşuyor.



Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı  Vira İstanbul  Evleri 630 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje 17 bloktan meydana geliyor. 


Vira İstanbul ulaşım bilgilerine göre projenin İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da hayata geçirildiğini söyleyebiliriz.  Gül Proje  imzası taşıyan proje 92 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. 


Teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşeceği Vira İstanbul Beylikdüzü Konutları Kavaklı sahiline ve Megakent'e yakın konumda bulunuyor. Projede 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazası yer alıyor. 


Vira İstanbul Kavaklı'da dinlenme alanları, fitness, sauna, otopark, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal donatı alanları mevcut. Eylül ayında lansmanı yapılacak olan projenin fiyat listesi ve ödeme planı henüz netleşmedi. 


Vira İstanbul satış ofisi 

Telefon: 0212 876 76 61

Web: www.gulproje.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön