28 / 04 / 2024

Başakşehir Bahçetepe İstanbul ulaşım!

Başakşehir Bahçetepe İstanbul ulaşım!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Bahçetepe İstanbul

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı imzası taşıyan Başakşehir Bahçetepe İstanbul ulaşım bilgileri 'ni haberimizde inceleyebilirsiniz...




Bahçetepe İstanbul projesi Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Toplam 1.476 adet konutun yer aldığı  Bahçetepe İstanbul  projesinde 1+1'den 5+1'e kadar farklılaşan daire seçeneği sunuluyor. 


Başakşehir Bahçetepe İstanbul projesinde dairelerin fiyatı 157 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


Arsa alanı 81 bin 910 metrekare olarak belirlenen Başakşehir Bahçetepe İstanbul iletişim bilgilerinin ayrıntıları şöyle: 


Başakşehir Bahçetepe İstanbul ulaşım: 


Başakşehir Bahçetepe İstanbul adres: Bahçetepe İstanbul projesi Başakşehir'de Olimpiyat Stadı Kayaşehir girişinde hayata geçiriliyor. 

Başakşehir Bahçetepe İstanbul telefon: 444 61 71

Web: www.bahcetepeistanbul.com



Başakşehir Bahçetepe İstanbul projesinin dairelerinde fiyatlar minimum 158 bin liradan başlıyor. Banka kredisi kullanarak daire sahibi olmanın mümkün olduğu Başakşehir Bahçetepe İstanbul projesinde konut bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendikten sonra kalan kısım için kredi kapsamında 120 aya kadar vade yapılıyor. 


Daire teslimlerinin Aralık 2014 yılında yapılması beklenen Başakşehir Bahçetepe İstanbul projesinin vaziyet planı ise şu şekilde: 



Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı: 



Başakşehir Bahçetepe İstanbul ulaşım!


Başakşehir Bahçetepe İstanbul 'un konut sahiplerine sunduğu olanaklar arasında alışveriş merkezleri, hipermarket, teknoloji ve marketi, food court, kuru temizleme, bay-bayan kuaförleri ve oto yıkama gibi imkanlar mevcut.



Başakşehir Bahçetepe İstanbul kroki:


Başakşehir Bahçetepe İstanbul ulaşım!



444 61 71

www.bahcetepeistanbul.com

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön