29 / 04 / 2024

Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı!

Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Bahçetepe İstanbul

Aile Bağları ve Kuleler olmak üzere iki bölümden meydana gelen Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı görseline ve bilgilere haberimizde yer veriliyor...




Bahçetepe İstanbul Başakşehir'de Makro İnşaat, Akyapı İnşaat ve Emlak Konut GYO ortaklığı ile yükseliyor.  Bahçetepe İstanbul  Başakşehir projesinde toplam 1.475 adet daire yer alıyor.


İnşaat çalışmaları Eylül 2012'de başlayan Bahçetepe İstanbul Başakşehir projesi 81 bin 910 metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor. 16 blok olarak inşa edilen Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı projenin internet sitesinde yayınlandı.


Daire fiyatlarının 158 bin liradan başladığı Başakşehir Bahçetepe İstanbul'da dairelerin teslimleri 2014 yılı Aralık sonunda yapılıyor.


Aile Bağları ve Bahçetepe Kuleler olmak üzere iki bölümden meydana gelen Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı incelendiğinde Aile Bağları A, B, C, D ve E bloklardan meydana geliyor. Bahçetepe Aile Bağları bölümünde bloklar 16 katlı olarak inşa ediliyor.


Kueler bölümü için Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı incelendiği zaman ise, F1 ve F2 kulelerin ayrıldığı görülüyor. Bahçetepe Kuleler bölümünde ise kuleler 30 katlı olarak inşa ediliyor.


Toplamda 208 bin 910 metrekare yüzölçümüne sahip olan Başakşehir Bahçetepe İstanbul'da 1+1 dairelerden, 5+1'lere kadar daire tipleri tasarlandı. Başakşehir Bahçetepe İstanbul Aile Bağları'nda 30 ila 50 metrekare arasında hobi bahçeleri de bulunuyor.



Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı


Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı!


www.bahcetepeistanbul.com

444 61 71

Gülcihan YELKENCİ/emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön