02 / 05 / 2024

Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı!

Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Bahçetepe İstanbul

Fiyatların 158 bin TL'den başladığı Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı için haberimizden yararlanabilirsiniz...



Toplam 1.476 daireden meydana gelen  Bahçetepe İstanbul  projesi Makro ve Akyapı ortaklığıyla inşa ediliyor. Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı haberimizin içerisinde yer alıyor.


İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Bahçetepe İstanbul Evleri, 81 bin 910 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı haberimizden ulaşabilirsiniz.


1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tiplerinin yer aldığı Başakşehir Bahçetepe İstanbul Evleri'nde daireler 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Dairelerin alanlarının 62 metrekareden başlayıp, 247 metrekareye kadar yükseldiği Bahçetepe İstanbul Başakşehir 16 blok halinde yükseliyor. 


Banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendirme yapılan İstanbul Bahçetepe'de  fitness merkezi, yüzme havuzu, hamam, dinlenme alanları, tenis kortu, sauna, spor alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı; 


Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı fotoğrafları şu şekilde; 


Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı!


Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı!


Telefon: 444 61 71

Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön