30 / 04 / 2024

İdealist Gayrimenkul yıl sonu gayrimenkul portföyü değerleme raporu

İdealist Gayrimenkul yıl sonu gayrimenkul portföyü değerleme raporu

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada yıl sonu gayrimenkul portföyü değerleme raporunu yayınladı. Detaylar haberimizin içindeki ekte yer alıyor.

İdealist GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

İdealist GYO'nun 2021 yılı için değerleme şirketinin Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak belirlenmesine, ‘'Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile ‘'Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'' firmalarına değerleme yaptırılmasına karar verildi. 

Edip Gayrimenkul 2020 yılı için MGI Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Edip Gayrimenkul'ün 2019 yılı olağan genel kurul toplantısında 2020 yılı için seçilen bağımsız denetim şirketi MGI Bağımsız Denetim A.Ş.'nin tescline ilişkin ilan bugün 10113 sayılı Türkiye Ticaret sicili gazetesinde yayınlandı.

Kuyaş Gayrimenkul 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Kuyaş Gayrimenkul'ün 2019 yılı faaliyet döneminde TFRS ve VUK'na göre zarar açıklanmış olması sebebiyle, kar dağıtımı yapılmaması oylamaya sunuldu oy birliği ile karar verildi.

İhlas Gayrimenkul 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

İhlas Gayrimenkul'ün 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamında diğer faaliyetleri yürütmek üzere, İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçimi hususu Genel Kurul tarafından kabul  edildi. 

Edip Gayrimenkul 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Edip Gayrimenkul, 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda kar payı dağıtımı yapmayacağı hakkında açıklamalarda bulundu. 

Nurol GYO 2020 yılı gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçiyor!

Nurol GYO'nun 2020 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına oybirliği ile karar verildi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2020 yılı için denetim şirketini seçiyor!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2020 yılı hesap dönemi denetiminin yapılması hususunda Bağımsız Denetim Kuruluşu olarak Denetimden Sorumlu Komite tarafından önerilen KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi, Genel Kurul'un onayına sunulacak...

GSD Denizcilik Gayrimenkul sermaye tavanı geçerlilik süresini 2024 yılına uzattı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret A.Ş.'nin mevcut kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresi 2019 yılında doldu. Şirket, kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2024 yılı sonuna kadar uzatacak...

Edip Gayrimenkul 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret A.Ş, 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, "MGI Bağımsız Denetim A.Ş.'i, Genel Kurul'un onayına sunulacak...

Kuyumcukent Gayrimenkul 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım'ın 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, Akademik Bağımsız Denetim Danışmanlık Ve Yeminli Mali Müşavirlik, Genel Kurul'un onayına sunulacak...

İdealist GYO 2019 yılı 4. dönem geçici vergi beyannamesi!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı bulunduğu Ümraniye Vergi Dairesi'ne verilen 2019 Yılı 4.Dönem Geçici Vergi Beyannamesi'ni KAP'ta yayınladı.

Geçen yıl 389 milyar TL'lik gayrimenkul satıldı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü verilerine göre, geçen yıl Türkiye genelinde el değiştiren 2 milyon 338 bin gayrimenkulün satışında ibraz edilen tutar 389 milyar 239 milyon 975 bin lira oldu...

Pera Gayrimenkul 2020 yılı için değerleme şirketini seçti!

Pera Gayrimenkul Yatırm Ortaklığı 2020 yılı için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Avrupa Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş ile anlaştı...

İdealist Gayrimenkul yıl sonu gayrimenkul portföyü değerleme raporu Haberi

İdealist Gayrimenkul yıl sonu gayrimenkul portföyü değerleme raporu


İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş 'nin yaptığı açıklama şu şekilde; 


Portföyümüzde yer alan gayrimenkullerimize ilişkin Beta Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2013 yıl sonu değerleme raporu ekte yer almaktadır.


Detaylı bilgi için