23 / 07 / 2024

İdealist koru yapı ruhsatı

İdealist koru yapı ruhsatı

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul İli, Şile İlçesi, Çavuş Mahallesi, İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında, 70 Ada 82 parseldeki 68 adet konut ve 1 adet ticari üniteden oluşan toplam 69 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları alındı.

Prestij Koru Evleri resmen başlıyor! Bak Yapı'dan 2 bin 800 konutluk yeni proje geliyor!

Prestij Koru Evleri projesi resmen başlıyor. Yeni yatırımlar için düğmeye basan Bak Yapı imzası ile inşa edilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alana yer verilecek.

Prestij Koru Evleri için düğmeye basıldı! Bak Yapı'dan Bursa'ya 2 bin 800 konutluk yeni proje!

Prestij Koru Evleri projesi için start verildi. Bak Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alan yer alacak.

Koru Aura'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde yükselen Sinpaş Koru Aura projesinin lansmanı yapıldı.

Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi!

Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi detayları...

Nişantaşı Koru: Dap Yapı Nişantaşı projesinin adı belli oldu!

Dap Yapı'nın Nişantaşı'nda hayata geçireceği yeni projesi Nişantaşı Koru adıyla yükselecek. Proje için ön talep toplanıyor...

İdealist Koru ve İdealist Cadde'nin toplam geliri 21.2 milyon TL'ye yükseldi!

Emlak Konut GYO projelerinden İdealist Koru-İdealist Cadde'nin yüklenicisi ile yapılan sözleşmeye ek-10 nolu protokol ile arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri 15 milyon 70 bin TL'den 21 milyon 250 bin 207,98 TL'ye yükseldi. 

İdealist Cadde ve İdealist Koru'da 6 konut satıldı!

İdealist GYO, 'İdealist Cadde ve İdealist Koru' Projesinde yer alan 6 Adet konut nitelikli bağımsız bölümleri ( Villa + Daire ) satın almak için gerekli işlemlerin başlatılmasına karar verdi.

İdealist Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İdealist Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Kahya tarafından kuruldu.

İdealist Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İdealist Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Kahya tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO İdealist Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İdealist Koru projesi ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu''nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO İdealist Koru fiyat listesi!

Emlak Konut GYO İdealist Koru fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte İdealist Koru fiyat bilgisi ve sorusunun yanıtı ve proje detayları...

İdealist Koru fiyat!

İdealist Koru fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte İdealist Koru fiyat bilgisi ve proje detayları...

İdealist Koru nerede?

İdealist Koru nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İdealist Koru nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

İdealist koru yapı ruhsatı Haberi

İdealist koru yapı ruhsatı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Idealist Koru Yapı Ruhsatı hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul İli, Şile İlçesi, Çavuş Mahallesi, İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında, 70 Ada 82 Parselde yer alan 68 adet konut ve 1 adet ticari üniteden oluşan toplam 69 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 24 Haziran tarihinde alındı. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden İstanbul İli, Şile İlçesi, Çavuş Mahallesi, İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Idealist Koru) kapsamında, 70 Ada 82 Parselde yer alan 68 adet konut ve 1 adet ticari üniteden oluşan toplam 69 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 24.06.2020 tarihinde...