03 / 05 / 2024

İder Santos koltuk

İder Santos koltuk

Tüm gün bitmeyen koşturmaca ve uzun toplantılar sonrası akşam için hayaliniz rahat bir koltukta dinlenebilmekse İder Santos Koltuk Takımı tam size göre…

İder Mobilya Alinda Köşe Koltuk ile keyfinize keyif katın!

İder Mobilya Alinda Köşe Koltuk ile dekorasyon trendlerini yakından takip ederek birbirinden farklı tasarımlarıyla sizin duygularınızı yansıtan yaşam alanları oluşturuyor.

İder Mobilya Milas Koltuk Takımı’yla evinizin çehresi değişecek!

İder Mobilya, 2017 yılının trend renkleri ve desenlerinin kullanıldığı Milas Koltuk Takımı’yla evinizin çehresini değiştiriyor.

İder Mobilya Bubon Koltuk Takımı ile hayatınıza renk katın!

Rahat ve konforlu kullanım sunan; farklı tasarımları, zengin kumaş seçenekleriyle İder Mobilya, yeni modeli Bubon Koltuk Takımı’yla hayatınıza renk katmaya devam ediyor.

İder Mobilya Pinara Koltuk Takımı göz dolduruyor!

Göz dolduran tasarımları, çok amaçlı modern bir işlevsellik anlayışıyla yorumlayan İder Mobilya, yeni ürünü Pinara Koltuk Takımını müşterileriyle buluşturuyor.

İder Mobilya Petra Koltuk Takımı ile evlerde sonbahar rüzgarı estiriyor!

Doğanın renklerinden ilham alan tasarımlarıyla natürelliği evlere taşıyan İder Mobilya, Petra Koltuk Takımı ile evlerde sonbahar rüzgârı estiriyor.

Petra Koltuk Takımı ile sıcak bir karşılama!

İder Mobilya, Petra Koltuk Takımı ile evlerde sonbahar rüzgârı estiriyor. Yorucu metropol yaşantısında, gün boyu hayalini kurduğunuz konforlu ve sıcak ortamı sağlayan Petra Koltuk Takımı, yaşam alanlarınızı huzurla buluşturuyor.

İder Santos Koltuk Takımı tam size göre!

Tüm gün bitmeyen koşturmaca ve uzun toplantılar sonrası akşam için hayaliniz rahat bir koltukta dinlenebilmekse İder Santos Koltuk Takımı tam size göre…

İder Mobilya, Kalinda Koltuk Takımı ile salonların havası değişiyor!

Modern ve yenilikçi çizgileriyle evlerde yeni bir dönem başlatan İder Mobilya, Kalinda koltuk takımı ile salonlara farklı bir hava kazandırıyor. Kalinda koltuk takımı keyfine düşkün olanların öncelikli tercihi oluyor.

Kalinda Koltuk Takımı sadelik ve konforu birleştiriyor!

İder Mobilya, Kalinda koltuk takımı ile salonlara farklı bir hava kazandırıyor. Kalinda koltuk takımı keyfine düşkün olanların öncelikli tercihi oluyor.

İder Mobilya, Sidyma Koltuk Takımı ile evinizin havasını değiştiriyor!

Modern ve yenilikçi çizgileriyle yaşam alanlarına hareket katan İder Mobilya, Sidyma Koltuk Takımı ile evinizin havasını değiştiriyor. Sidyma koltuk takımı İder mağazalarında kullanıcılarını bekliyor.

İder Mobilya, pastel renkli yeni koleksiyonu ile bahara hazır!

Modern mobilyalarıyla şıklığı ve fonksiyonelliği bir arada sunan İder, Kayros koltuk takımı soft renkleriyle baharı yansıtıyor… Beyaz tonlarının hakim olduğu koleksiyonda pastel renkler de yerini buluyor.

İder Mobilya, Sardis Koltuk Takımıyla zıt renkleri evlere taşıyor!

Modern mobilyalarıyla evlerin çehresini değiştiren İder Mobilya, Sardis koltuk takımlarıyla hardal ve krem renginin müthiş uyumunu evlerine taşımak isteyenlere hitap ediyor.

Emlak vergisini kimler öder?

Taşınmaz mallar için ödenen emlak vergisi ile ilgili esaslar 1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu kapsamında düzenleniyor. Peki, emlak vergisini kimler öder? İşte emlak vergisi mükellefleri..

İder Santos koltuk Haberi

İder Santos koltuk

Tüm gün bitmeyen koşturmaca ve uzun toplantılar sonrası akşam için hayaliniz rahat bir koltukta dinlenebilmekse İder Santos Koltuk Takımı tam size göre… 


Yaz aylarının aydınlık havasına yakışan beyazın ve canlandırıcı etkisiyle evinize enerjik bir görünüm kazandıran morun bir arada kullanıldığı koleksiyon, konfor ve estetiği en sade şekilde harmanlıyor. 

Yatağa dönüşebilen formu ile alandan tasarruf sağlıyor


Üçlü, ikili ve tekli koltuktan oluşan Santos Koltuk Takımı, ahşap ayaklarla dengeli bir bütünlük yakalıyor. İstenildiğinde açılarak yatak olarak da kullanılabilen koltuk takımı, misafirlerinizi daha uzun süre ağırlayabilmenize yardımcı oluyor. Koltukların sırt kısımlarında yer alan kapitone detaylar koleksiyonu zenginleştirirken, çiçek desenli kırlentler tasarıma dikkat çekici bir hareket kazandırıyor.


İder Santos Koltuk Takımı, evde vakit geçirmekten hoşlanan, konforuna düşkün ve zevk sahibi kullanıcılarını...