28 / 04 / 2024

İdo Tatlıses parasını neye yatırıyor

İdo Tatlıses parasını neye yatırıyor

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo müzik dünyasındaki başarısıyla kendini ödüllendiriyor. Oyuncu Hilal Altınbilek ile aşk yaşayan İdo kazandığı parayı emlak sektörüne yatırıyor.

İbrahim Tatlıses tüm malvarlığını açıkladı! Usta sanatçının serveti görenleri şaşırttı

Usta Sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde serveti dudak uçuklatan ünlüler listesinde yer almıştı. Bu listede yer almaktan rahatsız olan usta sanatçı listenin yanlış olduğunu belirterek tüm mal varlığını tek tek açıkladı. 

Aralık ayı doğalgaz destek parası ne zaman ödenecek? 2500 TL'den kimler faydalanacak?

Kış ayının gelmesiyle birlikte doğalgaz fatora destek ödemesinden faydalananlar vatandaşlar Doğalgaz desteği ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? sorusunun yanıtı arıyor. Peki, Aralık ayı doğalgaz destek parası ne zaman ödenecek?

Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, faturasını ödemekte zorlanan ihtiyaç sahibi haneleri kapsayan Doğal Gaz Tüketim Desteği kış dönemi ödemelerinin başladığını açıkladı. Peki Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

İbrahim Tatlıses AVM açıyor! 700’e yakın kişiyi işe alacak!

Ünlü şarkıcı  İbrahim Tatlıses, Balıkesir Burhaniye'de Alışveriş Merkezi açacağını duyurdu. AVM'nin tamamlanmasından sonra 700 kişi işe alınacak.

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

Şanlıurfa'yı ziyaret eden İbrahim Tatlıses burada iş insanlarına çağrıda bulundu. Tatlıses, "Karlı bir yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarını Şanlıurfa'ya davet ediyorum" diye konuştu.

İbrahim Tatlıses'in doğduğu mağara müze oluyor!

İbrahim Tatlıses'in doğduğu Şanlıurfa kent merkezindeki mağara, Haliliye Belediyesi tarafından müzeye dönüştürülecek

Dilan Çıtak Tatlıses: Herkese ev verildi, miras peşinde değilim!

Babası İbrahim Tatlıses’in parasında gözü olmadığını söyleyen Dilan Çıtak Tatlıses, ''Miras peşinde değilim. Herkese ev verildi, ben almadım'' diye konuştu.

Yasemin Şefkatli, İdo Tatlıses'in evine taşındı!

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses, dört ay aradan sonra barıştı. Şefkatli, İdo Tatlıses'in Zekeriyaköy'deki villasına taşındı.

İbrahim Tatlıses'ten Urfa'da imar eleştirisi!

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Kaşmer Dağı ile ilgili imar planını eleştirdi. Tatlıses, ''Urfa’da gelişim yok, kentleşme yok, ilerleme yok'' dedi.

Hande Erçel Maslak’ta kiralık ev arıyor!

Murat Dalkılıç'ın evinden ayrılan Hande Erçel, yeni ev arayışına başladı. Erçel'in İdo Tatlıses’in Maslak’taki evine talip olduğu öğrenildi.

Diyarbakır’da 300 kişi parasını verdiği evin tapusunu alamadı!

Diyarbakır’da aralarında avukat, mühendis, memur ve terör mağdurlarının da bulunduğu yaklaşık 300 kişinin, parasını peşin verdikleri dairelerin tapularını alamadıkları iddiasıyla yaptığı eylemde kısa süreli gerginlik yaşandı. 

Derya Tuna, Zekeriyaköy'deki evini İdo Tatlıses'e hediye etti!

Derya Tuna, Zekeriyaköy'deki 10 milyon TL'lik evini İdo Tatlıses'e hediye etti. İdo Tatlıses bu lüks villaya taşınacak ve villanın alt katını stüdyoya çevirecekmiş.

İdo Tatlıses parasını neye yatırıyor Haberi

İdo Tatlıses parasını neye yatırıyor

Şarkıcı İdo Tatlıses kazandığı parayı emlak sektörüne yatırmaya devam ediyor.


İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo müzik dünyasındaki başarısıyla kendini ödüllendiriyor. Oyuncu Hilal Altınbilek ile aşk yaşayan İdo kazandığı parayı emlak sektörüne yatırıyor.



En son bir hamburger markasının reklam filminde oynayan Tatlıses oradan kazandığı parayı yeni evine yatırdı.


Daha önce kendine lüks bir cip ve Maslak'tan daire alan İdo'nun aynı yerden iki daire daha aldığı ortaya çıktı. Lüks rezidanstaki dairelerin fiyatları ise 850 bin TL'den başlıyor.



Annesi Derya Tuna ile Zekeriyaköy'de villada yaşayan Tatlıses daha sonra Maslak'a taşınmıştı. İdo yaklaşık 1.5 yıldır burada yaşıyor. 


İdo Tatlıses, Eclipse Maslak'tan 1 milyon TL'ye daire...