14 / 05 / 2024

İdris Alp kimdir

İdris Alp kimdir

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp parti binasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İdris Alp,  "Kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor ve hiçbir projemizde aksama yoktur." diye açıklama yaptı. 

Hakkı Alp, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hangi alanda çalıştı? Emlak GYO’da ne iş yapıyor?

Hakkı Alp kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Hakkı Alp’in hayatı...

İdris Nebi Hatipoğlu Kimdir?

İdris Nebi Hatipoğlu kimdir? İdris Nebi Hatipoğlu’nun mesleği nedir? İdris Nebi Hatipoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İdris Küpeli Kimdir?

İdris Küpeli kimdir? İdris Küpelinin mesleği nedir İdris Küpeli nereden mezundur? İşte detaylar!

Dursun Ali Alp kimdir?

Özak GYO Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Alp kimdir? Dursun Ali Alp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dursun Ali Alp'in biyografisi...

Gölcük'te kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp parti binasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İdris Alp,  "Kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor ve hiçbir projemizde aksama yoktur." diye açıklama yaptı. 

Gölcük Sanayi Çarşısı'nın ihalesi 14 Kasım'da!

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İlçe Başkanı İdris Alp ile ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş´i makamında ziyaret ederek Gölcük Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi aldılar.

Kocaeli Gölcük kentsel dönüşümünde son durum!

Gölcük'te devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler veren AKP Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, "Şu ana kadar hak sahiplerine 30 milyon lira ödendi. Böyle bir dönüşüm ilk kez Gölcük'te yapılıyor" dedi.

İdris Yıldız kimdir?

İnşaat Mühendisi İdris Yıldız, CHP Ordu Milletvekili Adayı oldu. Peki, İdris Yıldız kimdir? İdris Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İdris Yıldız...

İbrahim Karasar kimdir?

Alp Karasar İnşaat Kurucusu ve Genel Müdürü İnşaat Mühendisi İbrahim Karasar 24 Ocak 2015 tarihinde vefat etti. Peki, İbrahim Karasar kimdir? İbrahim Karasar hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte İbrahim Karasar...

Alp Sevimlisoy kimdir?

Mimar Alp Sevimlisoy kimdir? Alp Sevimlisoy bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Alp Sevimlisoy, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Alp Sevimlisoy...

Mevlüt Alp Gürün kimdir?

3S Kale Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.’de yönetim kurulu üyesi ve genel müdür olarak görev yapan ve aynı zamanda İNDER yönetim kurulu üyesi olan Mevlüt Alp Gürün kimdir?

İdris Yamantürk kimdir?

1957 yılında İdris Yamantürk adıyla şahsi firmasını kuran ve 1958 yılında Güriş firmasının kuruluşunu gerçekleştiren İdris Yamantürk kimdir? İşte İdris Yamantürk, başka hangi işlere imza attı?

Alp Gürkan kimdir?

Soma Holding'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan kimdir? Alp Gürkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Alp Gürkan, Soma Holding'i ne zaman kurdu? İşte Soma Holding Alp Gürkan...

İdris Alp kimdir Haberi

İdris Alp kimdir

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için başkan adayları olan Tahir Büyükakın'ın Kocaeli'yi iyi bilen birisi olduğunu söyledi. 

Milliyet'te yer alan habere göre Alp, "Bizler çok sevindik. Kocaeli Büyükşehir lokomotif bir kenttir. Kentte bir babadır ilçelerde onun evladıdır. Büyük şehirle beraber ilçenin de aynı doğrultuda hareket etmesi büyükşehirle ilçelerin iyi çalışması Gölcük'e çok çok daha fazla katma değer katacaktır." dedi. 

İlçedeki yatırımları anlatan Alp, "Yeni kapalı pazar yerimizin yapımı devam ediyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor ve hiçbir projemizde aksama yoktur. Yeni yaptığımız sanayi çarşıya, sanayi esnafımızı zora sokmadan, esnafımızın zamanına göre yeni yerine taşınmasını sağlayacağız." diye konuştu.