29 / 04 / 2024

Gölcük'te kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

Gölcük'te kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp parti binasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İdris Alp,  "Kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor ve hiçbir projemizde aksama yoktur." diye açıklama yaptı. 



AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için başkan adayları olan Tahir Büyükakın'ın Kocaeli'yi iyi bilen birisi olduğunu söyledi. 

Milliyet'te yer alan habere göre Alp, "Bizler çok sevindik. Kocaeli Büyükşehir lokomotif bir kenttir. Kentte bir babadır ilçelerde onun evladıdır. Büyük şehirle beraber ilçenin de aynı doğrultuda hareket etmesi büyükşehirle ilçelerin iyi çalışması Gölcük'e çok çok daha fazla katma değer katacaktır." dedi. 

İlçedeki yatırımları anlatan Alp, "Yeni kapalı pazar yerimizin yapımı devam ediyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor ve hiçbir projemizde aksama yoktur. Yeni yaptığımız sanayi çarşıya, sanayi esnafımızı zora sokmadan, esnafımızın zamanına göre yeni yerine taşınmasını sağlayacağız." diye konuştu. 
 


Geri Dön