05 / 05 / 2024

İdris Fatih Şahin

İdris Fatih Şahin

Capital Grup, Balkanlarda 370 milyon Euro’luk yenilenebilir enerji yatırımı yapmayı planlıyor. Şirket, 3.5 yıl içinde tamamlamayı planladığı yatırımlarından üreteceği 180 milyon kilovat saatlik elektriğin yarısını Türkiye’ye satacak.

Göryap Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göryap Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Şahin tarafından kuruldu.

Eva City Master Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Eva City Master Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Fatih Şahin ve Yunus Çelebioğlu ortaklığında kuruldu.

İtal Global Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtal Global Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Fatih Şahin tarafından kuruldu.

Fasa Otomotiv Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fasa Otomotiv Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Fatih Şahin tarafından kuruldu.

Ela Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ela Grup Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şahin ve Hüseyin Yavuz ortaklığında kuruldu.

Elazığ'daki 8 bin konut ay sonunda hak sahiplerine teslim edilecek!

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin yaptığı açıklamada, Elazığ'da bu ayın sonunda 8 bin konutu hak sahiplerine teslim edeceklerini, haziran ve temmuz aylarında da bütün konutları hak sahiplerine teslim etmiş olacaklarını dile getirdi.

Europos Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Europos Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şahin tarafından  kuruldu. 

Avrupa Tesis Yönetimi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avrupa Tesis Yönetimi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şahin tarafından kuruldu. 

Sümgeşah İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümgeşah İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Sümer, Salih Zeki Gedik ve Fatih Şahin ortaklığında kuruldu. 

Yeni Nesil Gayrimenkul İnşaat Ve Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Nesil Gayrimenkul İnşaat Ve Müteahhitlik Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Fatih Şahin imzasıyla kuruldu.

Kan Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Enerji Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kan Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Enerji Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Şahin tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Sultangazi, 50.Yıl Mahallesi, 2229. Sokak'ta kuruldu.

FF Şahinler Otomotiv Otelcilik Turizm Taşımacılık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şb. açıldı!

FF Şahinler Otomotiv Otelcilik Turizm Taşımacılık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şb., Fırat Şahin Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Fatih, Zeyrek Mahallesi'nde açıldı.

Fatih Belediyesi iddialara yanıt verecek mi?

Yurt Gazetesi köşe yazarı Veysi Şahin bugün köşesinde " Fatih Belediyesi neden susuyor? " başlıklı yazısına yer verdi. İşte " Fatih Belediyesi neden susuyor? " başlıklı yazının devamı...

İdris Fatih Şahin Haberi

İdris Fatih Şahin

Balkanlardan gelen elektrik Türk evlerini aydınlatacak. Üç yıl önce İdris Fatih Şahin tarafından Türkiye’de kurulan Capital Grup, Balkanlarda 370 milyon euroluk yenilenebilir enerji yatırımı yapmayı planlıyor. Capital Grup, Bosna ve Makedonya’da 130 MW kurulu güçte güneş ve 380 MW kurulu güçte rüzgar santralleri kuracak. Şirket, 3.5 yıl içinde tamamlamayı planladığı yatırımlarından üreteceği 180 milyon kilovat saatlik elektriğin yarısını Türkiye’ye satacak.


5 SANTRAL KURACAK            

Balkanlardaki yenilenebilir enerji yatırımlarına Bosna’da başladıklarını belirten Capital Grup Yönetim Kurulu Başkanı İdris Fatih Şahin, proje çalışmalarını tamamladıkları Ljubinje şehrinde tek parselde kurulacak 60 MW’lık güneş santralinin Bosna ve Balkanların en büyüğü olacağını söyledi. Şahin, inşaatına bu yıl sonunda başlamayı planladıkları Ljubinje santrali dışında Bosna’da 4 adet daha güneş santrali kuracaklarını bildirdi....