02 / 05 / 2024

İdris Güllüce inşaat sektörü açıklaması

İdris Güllüce inşaat sektörü açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ülkede siyasi dalgalanma sürecinin sona erdiğini, seçimlerin sona ermesinin ardından, inşaat sektöründe hızlı bir yatırım hamlesi gerçekleşeceğini dile getirdi..

İdris Güllüce: Dönüşüm Yıldırım için mecburiyet!

Estetikten uzak yapıların yerine Yıldırımlıların modern, güvenli ve sosyal donatı alanları ile zenginleştirilmiş yapılarda yaşamalarını sağlayan Yıldırım Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile gençleri bir araya getirdi.

İdris Güllüce: Yabancıya konut satışı ihracat sayılmalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği'nce (İMSİAD) düzenlenen toplantıya katıldı.

İdris Güllüce: 7 milyon bina yenilenmeli!

Bursa'da İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSIAD) üyeleriyle bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce Türkiye'de 7 milyon yapının riskli olduğunu söyledi.

Yunusemre dönüşüm projesine İdris Güllüce'den destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, ilçe için büyük önem arz eden kentsel dönüşüm projesiyle ilgili brifing verdi.

İdris Güllüce M’expo projesine destek verdi!

İdris Güllüce, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın fuar projesi M’Expo’ya destek verdi. Bakan Güllüce, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’expo için, “Projelerini getirsinler, onay verelim” ifadelerini kull

İdris Güllüce: 3. köprü inşaatı konut inşaatı kadar basit değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 3.köprüyle ilgili, "Bir sürü detaylar söyleniyor. Bu bir konut inşaatı gibi basit bir şey değil. İşte görüyorsunuz, yol inşaatı devam ediyor" dedi.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşüm için 1 milyar 350 milyon lira harcandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul’da "Kentsel Dönüşüm Aileleri"nin katılımıyla düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı.

İdris Güllüce: Sıfır kilometrelik imar kanunu hazırlayacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bir otelde düzenlenen Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü faaliyetleri açılış toplantısında "İmar Yönetmeliği ve sıfır kilometrelik bir İmar Kanunu hazırlayıp, inşallah toplumun huzuruna sunacağız" dedi.

Bakan Güllüce eski bakan ve bürokratlar için yemekli toplantı düzenliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Nafia Nezaretinden Çevre ve Şehircilik Bakanlığına kadar geçen süreçte görev yapan Bakanlar ile Müsteşarları yemekli toplantıda bir araya getirecek.

İdris Güllüce Yeni Türkiye'nin Şehir Vizyonu'nu anlattı!

Esenler Belediyesi ile AY-BİR'in ortaklaşa düzenlediği konferansta Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 'Yeni Türkiye'nin Şehir Vizyonu'nu anlattı. Bakan Güllüce, “Bizim hızlı bir şekilde, ivedilikle insan odaklı güzel şehirler kurmamız lazım” dedi.

İdris Güllüce milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 7 Haziran 2015’te yapılacak milletvekili genel seçimleri için Ak Parti Genel Merkezi'ne giderek aday adaylığı başvurusunda bulundu. Güllüce, başvurusunu twitterdan duyurdu...

İdris Güllüce Yıldırım kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "2. Bursa İnşaat Zirvesi"nin açılışına katıldı. Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Güllüce "Bursa'da da kentsel dönüşüm çok önemli ve desteğimiz tam" dedi

Bakan Güllüce: Konut fazlası olmaz, pazarlama hatası olur!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, konut sektörü, kentsel dönüşüm ve otopark sorunu ile ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter'da açıklamalarda bulundu. Güllüce, otopark sorunu için devrimci nitelikte bir yönetmelikte çalıştıklarını belirtti...

İdris Güllüce inşaat sektörü açıklaması Haberi

İdris Güllüce inşaat sektörü açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce siyasi dalgalanma sürecinin sona erdiğini, seçimlerin sona ermesinin ardından, inşaat sektöründe hızlı bir yatırım hamlesi gerçekleşeceğini belirtti. 


Bakan Güllüce, 'Kentsel Dönüşüm'ün temelinde gayrimenkulün oluşturulması ve paylaşılması oldukça zor bir durum. Ancak merkezi idare ve belediyelerimiz 'kentsel dönüşüm' konusunda kararlı davranıyor. Riskli yapıların da bir an önce dönüşmesi gerekiyor" diye...