16 / 05 / 2024

İdris Güllüce İstanbul silüeti için ne dedi

İdris Güllüce İstanbul silüeti için ne dedi

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul'un siluetini bozan yapılaşmayla ilgili olarak, "Siluet baktığınız yere göre değişiyor. Mesela Kız Kulesi'nin orada durduğunuzda göremediğinizi Salacak'ta görürsünüz" dedi.

İdris Güllüce: Türkiye çok büyük hızla dönüşüyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İstanbul'da düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce programda yaptığı konuşmada kentsel dönüşümde yaşanan başarıyı anlattı.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşüm için 1 milyar 350 milyon lira harcandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul’da "Kentsel Dönüşüm Aileleri"nin katılımıyla düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı.

İdris Güllüce'den Büyük İstanbul Tüneli açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce: "Sn.Başbakanımız ile birlikte İstanbul Mega Proje Tanıtım toplantısındayız.Bu muhteşem proje Türkiye'nin son 12 yılda geldiği noktayı göstermesi açısından çok önemli bir örnek.Gurur duyuyorum" dedi

İdris Güllüce'nin 17 Aralık programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce, yarın İstanbul Dedeman Otel'de saat 08.00'da "Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 5. Çevre Bakanları Toplantısı"na katılacak. İşte İdris Güllüce'nin 17 Aralık programı...

İdris Güllüce GYODER Zirvesi'ne video konferansla katıldı!

Gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktası olan 14. Gayrimenkul Zirvesi İstanbul'da başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce video konferans yöntemi ile bağlanarak konuşma yaptı.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşüm zor ve cesaret gerektiriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce, İstanbul'da Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 588 konutluk kentsel dönüşüm projesinin temel atma törenine katıldı. Güllüce, Kentsel dönüşümün zor ve cesaret gerektirdiğini söyledi..

İdris Güllüce yapı denetim firmalarına seslendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Essenora projesinin temel atma töreninde müteahhit, beton üreten ve yapı denetim firmalarına seslendi...

İdris Güllüce: Bebek'te domuz görülmesi magazinsel!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul'da katıldığı 3.Uluslararası Balkanlar ve Göç Konferansı'na katılan basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Güllüce, Bebek'te domuz görülmesi üzerine çıkan haberleri değerlendirdi..

İdris Güllüce'den Fikirtepe'li inşaat firmalarına hızlanın çağrısı!

Kentsel dönüşümde gecikme yaşanan İstanbul Fikirtepe için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı harekete geçti. Bölgedeki çalışmaları yakından takip eden Bakan İdris Güllüce Fikirtepe'deki firmalara yazı gönderilmesini istedi.

İdris Güllüce Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu toplantısına katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bugün Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısı Programı'na ardından da Pakistan Ticaret Bakanı-Türkiye-Pakistan KEK Eşbaşkanı Khurram Dastgir Khan onuruna akşam yemeğine katılacak.

İdris Güllüce: Taksim AKM yıkılmalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Taksim’de bulunan Atatürk Kültür Merkezi tartışmalarına ilişkin, 'Buranın yıkılıp, çok daha modern, çağa hitap eden bir bina yapılmalı' dedi.

İdris Güllüce, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'a vekalet edecek!

İdris Güllüce, yarın Bakü-Tiflis-Kars İpek Yolu Koridorunun Gelişiminde Yeni Fırsatlar Konferansı ve Türkiye Azerbaycan - Gürcistan Demiryolu Projesi Bakanlar Üçlü Toplantısı için Lütfi Elvan'a vekalet edecek...

İdris Güllüce, Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısına katılacak!

Türkiye - Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısı, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ’ nin katılımıyla 15 - 16 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşecek...

İdris Güllüce İstanbul silüeti için ne dedi Haberi

İdris Güllüce İstanbul silüeti için ne dedi


Yeniden Beyoğlu Belediye Başkanı seçilen Ahmet Misbah Demircan'a makamında tebrik ziyaretinde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Beyoğlu'ndaki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı. Güllüce burada yaptığı konuşmada kentsel dönüşümün Beyoğlu merkezinde pek fark edilmediğini ancak Beyoğlu'nun dışına çıkıldığında o hızlı ve uygun olmayan yapılaşma görülüyor. Biz yeni bir Türkiye kuruyoruz, "Artık dev gibi bir ülke var. Sanayi ürünleri ihraç eden bir ülke var. Elektrik borusu üretemeyen bir Türkiye'den tank üreten bir ülkeye dönüştük. Şehirlerimizin de bu son 10 yıldaki değişime ve gelişime ayak uydurması lazım" diye konuştu. 



İstanbul'un silüetinin bozulacağı yönünde bir endişeniz var mı? 


Bir gazetecinin "Başbakanımızın bir endişesi olmuştu, 16:9 projesi İstanbul'un siluetini gölgeledi diye... Onun yanına 10 blok daha yapılacağı gündeme geldi. Sizin İstanbul'un siluetinin bozulacağı...