28 / 04 / 2024

İdris Güllüce M’expo projesine destek verdi

İdris Güllüce M’expo projesine destek verdi

İdris Güllüce, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın fuar projesi M’Expo’ya destek verdi. Bakan Güllüce, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’expo için, “Projelerini getirsinler, onay verelim” ifadelerini kull

İdris Güllüce'den Mustafa Ak'a ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Keçiören Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen "E-Tahsilat Uygulaması KİOSK Cihazı'nın Tanıtım Programı"nın ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı makamında ziyaret etti.

İdris Güllüce Yıldırım'da kentsel dönüşüm sorularını cevaplandırdı!

İlçeyi ortak akılla yöneten Yıldırım Belediyesi, gençleri Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile buluşturdu. ‘Şehir ve Gençlik’ konulu programda Bakan Güllüce, gençlerin kentsel dönüşüm ile ilgili sorularını cevapladı.

İdris Güllüce: Dönüşüm Yıldırım için mecburiyet!

Estetikten uzak yapıların yerine Yıldırımlıların modern, güvenli ve sosyal donatı alanları ile zenginleştirilmiş yapılarda yaşamalarını sağlayan Yıldırım Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile gençleri bir araya getirdi.

İdris Güllüce: Yabancıya konut satışı ihracat sayılmalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği'nce (İMSİAD) düzenlenen toplantıya katıldı.

İdris Güllüce: 7 milyon bina yenilenmeli!

Bursa'da İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSIAD) üyeleriyle bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce Türkiye'de 7 milyon yapının riskli olduğunu söyledi.

İdris Güllüce:Ülkemizde 7 milyon civarı problemli bina var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce:Ülkemizde 7 milyon civarı problemli bina var. Bir an evvel bunları yenilememiz lazım.

İdris Güllüce Ankara’da altyapı çalıştayına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ankara’da düzenlenen Altyapı Tesislerinin Yapımına Ait Usul ve Esasların Belirlenmesi Çalıştayı’na katıldı.

Yunusemre dönüşüm projesine İdris Güllüce'den destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, ilçe için büyük önem arz eden kentsel dönüşüm projesiyle ilgili brifing verdi.

İdris Güllüce Altyapı Tesisleri Çalıştayı'na katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ankara’da düzenlenen Altyapı Tesislerinin Yapımına Ait Usul ve Esasların Belirlenmesi Çalıştayı’na katıldı. Bakan Güllüce, altyapı ile ilgili başlatılan bu çalışmanın çok önemli ve gerekli olduğunu vurguladı...

İdris Güllüce'den öğrencilere burs müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs verecek. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce konuyla ilgili açıklama yaptı.

İdris Güllüce'nin 25 Mayıs programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce pazartesi günü Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Protokol Töreni'ne katılacak.

İdris Güllüce: Türkiye çok büyük hızla dönüşüyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İstanbul'da düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce programda yaptığı konuşmada kentsel dönüşümde yaşanan başarıyı anlattı.

İdris Güllüce M'Expo'ya destek oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın fuar projesi M'Expo'ya destek verdi.

İdris Güllüce M’expo projesine destek verdi Haberi

İdris Güllüce M’expo projesine destek verdi


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın fuar projesi M’Expo’ya destek verdi. Bakan Güllüce, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’expo için, “Projelerini getirsinler, onay verelim” ifadelerini kullandı. 


Maltepe’de katıldığı bir toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Güllüce, Kılıç’ın proje için AK Partili belediye meclis üyelerinden  destek beklediğinin ve “Bu bir Türkiye projesidir” sözlerinin hatırlatılması  üzerine, “Başlasın o zaman çok iyi olur” dedi.   



 ‘SİYASİ JEST’

Kılıç, bir yurtdışı gezisi sırasında koltuğunu Maltepe Belediye Meclisi’nin AK Partili Grup Başkanvekiline önermişti. Siyaset sahnesinde rastlanmayan bu jest, uzun süre gündemde kalmıştı. Bakan Güllüce’nin fuar konusunda, CHP’li bir belediye başkanına desteği de aynı şekilde ‘siyasi jest’ olarak yorumlanırken; “Üretilecek hizmetten vatandaş yararlanacaksa, siyasi görüş ayrılığı bir...