12 / 05 / 2024

idris güllüce yatırımları

idris güllüce yatırımları

İdris Güllüce Memur-Sen TOKİ 2. Etap konutlarının anahtar teslimin törenine katılmak ve bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ'a geldi. 1 Ocak 2014'ten bugüne kadar planlanan yatırım miktarının 90 milyar lira olduğunu söyledi.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

2021'de konutta gündem: Yeni yatırımlar ve fiyatlar!

Gayrimenkul sektörü, Kovid-19 salgınına rağmen yılı rekorlarla bitirecek. Kredi faiz indiriminin etkisiyle 1.4 milyona dayanan satışlar, yıl sonunda tarihin en yüksek seviyesini görecek. 2021'de ise yeni yatırımlar ve artan fiyatlar gündem olacak.

Bursa’da Akıllı Şehircilik yatırımları hızlandı!

Her yıl yaşanabilir şehirler sıralarda yer alan Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hız verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği geldi

Güler Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Güler Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Mes Güneş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mes Güneş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duhan Güneş ve Polat Başar ortaklığında kuruldu.

Güzeltepe Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzeltepe Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nafiz Güzeltepe ve Harun Güzeltepe ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Kınalıada, Kınalıada Mahallesi, Alsancak Caddesi'nde kuruldu.

OSKİ, Gölköy yatırımlarına başladı!

Ordu Gölköy ilçesinin içme suyu temini, isale ve şebeke hattı ile içme suyu depolarının inşa edileceği yatırımların ihale ve yer teslimi gibi prosedürleri OSKİ tarafından tamamlandı.

Aydın Yılmazer, Nafi Güral'a yatırımları için teşekkür etti!

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, NG Grup Kurucu Başkanı Nafi Güral'a Sapanca'ya yaptığı yatırımlar için teşekkür plaketi takdim etti.

İbrahim Karaosmanoğlu Gölcük yatırımlarını inceledi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte yapımı devam eden yatırımları Ve çalışmaları gezdi.

Göktaş Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Göktaş Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Doğukan İntepe Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 27 Ekim 'de İstanbul İl'i, Şişli, Cumhuriyet Caddesi 'nde kuruldu.

İdris Güllüce Yıldırım'da kentsel dönüşüm sorularını cevaplandırdı!

İlçeyi ortak akılla yöneten Yıldırım Belediyesi, gençleri Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile buluşturdu. ‘Şehir ve Gençlik’ konulu programda Bakan Güllüce, gençlerin kentsel dönüşüm ile ilgili sorularını cevapladı.

İdris Güllüce: Dönüşüm Yıldırım için mecburiyet!

Estetikten uzak yapıların yerine Yıldırımlıların modern, güvenli ve sosyal donatı alanları ile zenginleştirilmiş yapılarda yaşamalarını sağlayan Yıldırım Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile gençleri bir araya getirdi.

Kutlu Tamay: Güneş enerjisine yatırımlar daha karlı olacak!

TÜSİAV Verimlilik Platformu Başkanı Kutlu Tamay; Güneş Enerjisine yapılacak yatırımların, daha karlı ve verimli olacağını söyledi.

idris güllüce yatırımları Haberi

idris güllüce yatırımları

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Memur-Sen TOKİ 2. Etap konutlarının anahtar teslimin törenine katılmak ve bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ'a geldi. 


Kendi bakanlığıyla ilgili 1 Ocak 2014'ten bugüne kadar planlanan yatırım miktarının 90 milyar lira olduğunu söyleyen Bakan, "Daha bizim önümüzde Kasım ve Aralık ayları var. her halde 100 katrilyonu bulacağız. Bu yatırım Türkiye'nin ne kadar geliştiğini kalkındığını göstermekte olan önemli bir rakam"...