03 / 05 / 2024

OSKİ, Gölköy yatırımlarına başladı!

OSKİ, Gölköy yatırımlarına başladı!

Ordu Gölköy ilçesinin içme suyu temini, isale ve şebeke hattı ile içme suyu depolarının inşa edileceği yatırımların ihale ve yer teslimi gibi prosedürleri OSKİ tarafından tamamlandı.




2016 yılı yatırım faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, Gölköy ilçesinde gerçekleştireceği yatırımların ihalelerini tamamladı.

 

Gölköy ilçesinin içme suyu temini, isale ve şebeke hattı ile içme suyu depolarının inşa edileceği yatırımların ihale ve yer teslimi gibi prosedürleri OSKİ tarafından tamamlandı. Yapılan ihaleyi kazanan yüklenici firma ile 10 Şubat’ta sözleşme imzalanarak şantiye ve saha çalışmalarına başlandı.

 

İHALE KAPSAMINDA GÖLKÖY İLÇESİNE 23 BİN 197 METRE İÇME SUYU HATTI YAPILACAK

 

2016 yılı yatırım faaliyetleri kapsamında Gölköy ilçe merkezine Ayıkayası mevkiinden 5 bin 634 metre içme suyu isale hattı ve 50 metreküplük içme suyu deposu; Dipköy, Kayadibi ve Körküt Mahalleleri’ne 10 bin 221 metre şebeke hattı, aynı bölgedeki 500 metreküplük depoya 2 bin metrelik isale hattı ve Direkli Mahallesi’ne toplamda 5 bin 342 metre içme suyu isale ve şebeke hattı yapılacak. İhale kapsamında Gölköy ilçesine toplamda 23 bin 197 metre içme suyu hattı inşa edilecek.



Ordu Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön