04 / 05 / 2024

İdris Kahraman İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres

İdris Kahraman İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres

İdris Kahraman İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyon TL sermaye ile, 6 Şubat 2015'te, Kadıköy'de, İdris Kahraman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Kahraman Girişimcilik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Girişimcilik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Kahraman tarafından kuruldu.

1453 Kahraman Hafriyat İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

1453 Kahraman Hafriyat İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Metin Topcu ve Muhammet Ali Topcu ortaklığında kuruldu.

Kahraman Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Osman Kahraman tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

Kahraman Aker İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Aker İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aker ve Adem Aker ortaklığında kuruldu.

Kahraman Plan Proje Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Plan Proje Mühendislik İnşaat Limited Şirketi, Ahmet Tevfik Parlakyıldız tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Tabya Caddesi' nde kuruldu.

Muzaffer Kahraman: İnşaat sektöründe hareketlenme yaşanacak!

İnşaat sektörünün güven ve istikrar ortamından çok daha fazla etkilendiğini belirten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, seçim sonuçlarının sektöre ciddi bir hareketlilik katacağını vurguladı.

M Kahraman İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Kahraman İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kahraman tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Akın Sokak'ta kuruldu.

İdris Kahraman İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İdris Kahraman İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyon TL sermaye ile, 6 Şubat 2015'te, Kadıköy'de, İdris Kahraman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

İnşaat firmaları Fikirtepe'nin yeni imar planını bekliyor!

İdris Güllüce'nin 'Fikirtepe'de 15 güne kalmaz kazmayı vuracağız' açıklamasının ardından bölgedeki inşaat firmaları hareketlendi. İnşaat çalışmalarının başlamadığı Fikirtepe'de şimdi gözler birkaç güne askıya çıkması beklenen yeni imar planlarında...

Talip Kahraman kimdir?

Talip Kahraman İnşaat'ın sahibi Talip Kahraman, yakalanmış olduğu ve uzun süredir tedavi gördüğü amansız hastalığa yenik düşerek dün (7 Ocak 2014) Ankara'da hayatını kaybetti. Peki Talip Kahraman kimdir?

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

İdris Kahraman İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres Haberi

İdris Kahraman İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres

İdris Kahraman İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 6 Şubat 2015'te, 2 milyon TL sermaye ile, İdris Kahraman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


İdris Kahraman İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;A - İNŞAAT 1-       Her çeşit resmi, özel konut, toplu konut ile sınai ticari ve hizmet yapılarının komple taahhüdü inşası ile mimarlık, mühendislik hizmetlerini deruhte etmek, toplu konut, özel konut, yazlık, tatil köyü, otel, gibi binalar yapmak, bu tür binaların taahhütlerinde bulunmak. 2-       Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaat ihalelerine iştirak etmek taahhütlerde bulunmak, bu tür ihaleleri  düzenlemek. 3-       Mesken kooperatiflerinin, sanayi siteleri kooperatiflerinin kurulmalarını temin etmek ve iştirak etmek, kooperatiflerin mimarlık ve...