29 / 04 / 2024

İETT garaj arazisinin ihalesi

İETT garaj arazisinin ihalesi

Levent İETT arazisinin ihalesine ilişkin Kadir Topbaş hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu. Belediye akşam üzeri açıklama yaptı.

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Maslak Koru resmen başlıyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde hayata geçirilecek.

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut 334 ofislik yeni proje!

İBB iştiraki KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek olan projede 704 konut 334 ofis yer alacak.

İETT, Ayazağa'daki arazisini 1.2 milyar TL'ye satışa çıkardı!

İETT Garajı olarak kullanılan Ayazağa arazisi 1 milyar 200 milyon TL'ye satışa sunuldu. Kapalı teklif usulü ile yapılacak ihale ile ilgili teklif mektupları 27 Ekim 2021 tarihine kadar verilebilecek.

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Ekrem İmamoğlu, İBB'ye ait parsellerin yeşil alan olması yönündeki kararın iptalini istedi! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Levent'teki İETT garajı arazisinin de içinde olduğu İBB'ye ait parsellerin yeşil alan olması ve bazı parsellerin de AKP'li ilçe belediyelerine tahsis edileceği kararı mahkemeye taşıdı...

Levent'teki İETT Garajı arazisinin değeri 443 milyon TL'ye mi düştü?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nin 16 Ocak tarihindeki oturumunda, Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, yeşil alan kararından sonra "Değeri 2.3 milyar TL olan arazi, 443 milyon liraya düştü" dedi...

Levent İETT Garajı park yapılsın talebi!

İBB’nin iştiraki İmar A.Ş’ye ait 46 bin 241 metrekarelik Levent İETT Garajı arazisini Dubai şeyhine satılmıştı. Dubai şeyhi almaktan vazgeçince meslicten park yapılsın talebi geldi…

Topkapı İETT Garajı afet toplanma alanı oluyor!

İBB Başkanı İmamoğlu yeni belirlenen 800’ün üzerindeki deprem toplanma alanlarından ilkini açıkladı. Topkapı’daki 17 bin 567 metrekarelik İETT Garajı deprem toplanma alanı oluyor

Topkapı İETT garajı park olacak! 

İBB Meclisi Eylül toplantısında Topkapı'da bulunan İETT garajının imar planıyla ilgili bir değişiklik yaptı. Yaklaşık 50 yıldır İETT garajı olarak arazinin park olmasına karar verildi. 

Garaj İstanbul Sefaköy projesi geliyor!

Garaj İstanbul projesi, Küçükçekmece-Sefaköy'de inşa edilecek. Garaj İstanbul projesinde 572 daire ve 69 dükkan planlandı...

Konya Seydişehir Eski Garaj Ve Konut Projesi ihalesi yapıldı!

Konya Seydişehir Eski Garaj Ve Konut Projesi ihalesi yapıldı. İhalesi yapılan 7 bin 855 metrekarelik bir alanda başlayacak olan projede 40 adet işyeri, 72 adet 3+1 ve 20 adet 4+1 olmak üzere 92 adet konut ve otopark yer alacak.

İETT garaj arazisinin ihalesi Haberi

İETT garaj arazisinin ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesince, Levent'teki İETT Garajı arazisi ihalesine ilişkin yapılan açıklamada, ''Söz konusu gayrimenkulün inşaat haklarını düzenleyen 1/5000 ölçekli nazım imar planına ve ihaleye karşı davaların açılması dolayısıyla Sama Dubai Gayrimenkul A.Ş vekilinin dilekçesi de dikkate alınarak, hukuki yönden değerlendirilmesi yapılmaktadır'' denildi.

Yazılı açıklamada, bugün bazı gazetelerde ''Sama Dubai'nin ihale teminat
bedelini ödemediği, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın
buna rağmen ihaleyi iptal etmediği gerekçe gösterilerek hakkında suç
duyurusunda bulunulduğuna'' ilişkin haberler yer aldığı kaydedildi.

Teminat verilmesinin ihaleye giriş şartı olup, buna ilişkin teminat
mektubunun dosyada mevcut olduğu belirtilen açıklamada, teminatın
ödenmesi veya ödenmemesi durumunun söz konusu olmadığı ifade edildi.

İhalenin 21 Mart 2007'de yapıldığı hatırlatılan açıklamada, şunlar
kaydedildi:
''İhale işlemlerinin başlamasından satış işleminin gerçekleştiği 21 Mart
tarihine kadar, ihaleye konu parsellere ilişkin 10 Mayıs 2006 onanlı...