06 / 05 / 2024

iett küçükçekmece tem durağı açıldı mı

iett küçükçekmece tem durağı açıldı mı

İETT, Küçükçekmece Atakent Mahallesi Güney Yanyol durağı ile İmsan Sanayi Sitesi durakları arasında Tem Yolu durağının hizmet vermeye başladığını kurumun resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapılan açıklamayla duyurdu.

Büyükçekmece'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Göl Havzası, Merkez, Tepecik, Celaliye, Kamiloba Tem Üstü ve Tem Altı, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, Kumburgaz, Kartaltepe, Mimarsinan, Batıköy Mahallesi, Türkoba, Tepekent Nazım İmar Planlarına ait Riskli Yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece Merkez, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, ( Tem Altı ) Tepecik Havzadışı ve E-5 Arası, Mimarsinan Merkez ve Batıköy, Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe, Güzelce, Bahçelievler, Kumburgaz Etapları Turizm Tesis Alanlarına ve Plan Notu Değişikliğine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Kumburgaz Tem Bağlantı Yolu Doğusu ve Kartaltepe Revizyon Nazım İmar Planı Bahçelievler Etabı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı...

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Kumburgaz Tem Bağlantı Yolu doğusu ve Kartaltepe Revizyon Nazım İmar Planı Kumburgaz Etabı Plan itirazlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan 14 Aralık 2018 tarihinde askıdan inecek...

Büyükçekmece Kumburgaz imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükçekmece İlçesi, Kumburgaz TEM Bağlantı Yolu Doğusu ve Kartaltepe Revizyon Nazım İmar Planı Kumburgaz Etabı'na ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıda...

Gülpark Suits Küçükçekmece satılık!

Toplam 45 adet dairenin yer aldığı proje TEM’ e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Gülpark Suits Küçükçekmece satılık daire fiyatları kat ve cepheye göre değişiyor.

Küçükçekmece Gülpark Suits lokasyon bilgileri!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede 11 adet dükkan bulunuyor. Küçükçekmece Gülpark Suits lokasyon bilgileri kapsamında proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Gülpark Suits Küçükçekmece adres!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Gülpark Suits Küçükçekmece adres bilgileri kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villa!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villa fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Küçükçekmece Gülpark Suits ödemeleri!

TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunan projede 45 adet daire, 11 adet dükkan bulunuyor. Küçükçekmece Gülpark Suits ödemeleri kapsamında 12 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.

Küçükçekmece Gülpark Suits satılık daire!

10 kat şeklinde yükselen proje ulaşım bilgisi kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Küçükçekmece Gülpark Suits satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Küçükçekmece Gülpark Suits adres bilgileri!

Toplam 45 adet dairenin yer aldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Küçükçekmece Gülpark Suits adres bilgileri kapsamında proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Büyükçekmece Batı Mahal teslim tarihi!

Ulaşım bilgisi kapsamında TEM’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 400 dönüm arsa alanında yükseliyor. Büyükçekmece Batı Mahal teslim tarihine göre ilk etapta 18 ay sonra yaşam başlayacak.

iett küçükçekmece tem durağı açıldı mı Haberi

iett küçükçekmece tem durağı açıldı mı

İETT'nin resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapılan duyuru ve detaylı bilgiler şöyle;


"Küçükçekmece Tem Yolu" durağı hizmet vermeye başlamıştır


Küçükçekmece İlçesi, Atakent Mahallesi üzerinde bulunan “Güney Yanyol” isimli durak ile “İmsan Sanayi Sitesi” isimli durakların arasına “Küçükçekmece Tem Yolu” adında yeni bir durak...