03 / 05 / 2024

iett yeni hareket saatlerini nasıl öğrenebilirim

iett yeni hareket saatlerini nasıl öğrenebilirim

İETT, Eylül ayından bu yana kış tarifesine göre çalıştıktan sonra 14 Haziran Cumartesi günü yaz tarifesine geçiyor. Peki yaz tarifesine göre uygulanan yeni hat ve sefer saatlerini öğrenmek isteyen İstanbullular ne yapacak? İşte cevabı...

Gram altında yeni zirve! 

Altının ons fiyatı 6 ayın zirvesinde yatay hareket ederken, gram altın ve ons altın dolar kurundaki yükselişle yeni zirvesine ulaştı. Bugün gram altın ne kadar oldu? 28 Kasım gram altın fiyatı kaç lira? İşte 28 Kasım 2023 gram altın fiyatı...

Dolar ve eurodan yeni rekor geldi! 15 Kasım Çarşamba dolar ne kadar? Euro bugün kaç TL oldu? Son dakika döviz kurları

Yukarı yönlü hareket eden dolar ve euro/TL kuru güne yeni rekorla başladı. Peki bugün dolar/TL ne kadar oldu? Euro kaç lira? 15 Kasım 2023 Çarşamba güncel döviz kurları.

Google'dan sürpriz hareket: Pixel 8 Pro'nun yeni tasarımı ortaya çıktı! 

Google, yeni amiral gemisi Pixel 8 Pro modelini kendi web sitesinde sızdırdı. İşte konuyla ilgili bütün ayrıntılar...

Antalya Konyaaltı'na 5 yıldızlı 220 odalı yeni otel geliyor!

Eryap Mobilya San. Ve Tic. A.Ş. Antalya Konyaaltı ilçesine yeni otel projesi için hareket geçti. Yeni otel projesi 163 milyon 915 TL'ye mal olacak.

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Maslak Koru resmen başlıyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde hayata geçirilecek.

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Altın Profesörü İslam Memiş altın düşmedi sakın satmayın dedi! Yeni rakam verdi! Herkes dondu kaldı! 

Altın fiyatlarındaki son dakika  gelişmeler  yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları aşağı yönlü hareket ederken Altın Profesörü İslam Memiş altın düşmedi sakın satmayın dedi! Yeni rakam verdi! Herkes dondu kaldı! 

KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut 334 ofislik yeni proje!

İBB iştiraki KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek olan projede 704 konut 334 ofis yer alacak.

Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023...

Altın fiyatları yeni yılın ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023 altın fiyatları...

Borsadaki feci düşüşün ardından yeni haftada ne yapmak gerek?

Borsa’da geçtiğimiz hafta yaşanan sert düşüşün ardından yeni bir dönemin kapısı aralandı. Devre kesicilerin devreye sokulmasının ardından yatırımcılar da temkinli hareket eğilimine geçti. Fakat son durum VİOP’ta kaldıraçla kısa veya uzun işlem yapan için felakete yol açabilecek sonuçlar içeriyor.

İslam Memiş altın fiyatlarıyla ilgili yeni tahmin! Bu uyarıyı dinlemeden hareket yapmayın

Altın fiyatlarıyla ilgili yeni gelişme. Gram altın için İslam Memiş tarafından "Satmayın" uyarısı yapıldı. İşte altın yatırımı yapmak isteyenlere İslam Memiş'ten kritik uyarı...

Dolar/TL yeni tarihi zirvesini gördü!

Dolar/TL öğleden sonra 7,4007 ile tarihi zirvesini yeniledi. Dolar/TL daha önce en yüksek seviye olarak 18 Ağustos'ta 7,4005 seviyesini test etmişti. İç dinamiklerin etkisiyle dolar/TL kurunda yukarı yönlü hareket devam ederken, bugün 7,40'ı aşan kur yeni rekor seviyesini gördü.

iett yeni hareket saatlerini nasıl öğrenebilirim Haberi

iett yeni hareket saatlerini nasıl öğrenebilirim


İETT’nin yolculuk durumu ve hareketini göz önünde bulundurarak yılda iki kez yaz ve kış tarifesi olarak programladığı hat-hareket saatlerinde bu yıl yaz uygulaması 14 Haziran 2014 Cumartesi günü başlayacak. 


İstanbul'da toplu ulaşıma yapılan zamdan sonra yeni bilet fiyatlarını öğrenmek için tıklayın!


Düzenlemede, okulların kapanmasıyla birlikte yoğunlaşan tatil hareketleri ve özellikle mesire yerlerine artan talep göz önünde bulunduruldu. Bu yıl yaz tarifesinde çalışan otobüs sayısında geçen yıl uygulanan yaz tarifesine göre artışa gidildi. 


Geçen yaz döneminde İstanbul genelinde 4 bin 196 otobüs hizmet verirken, bu yaz döneminde 4 bin 735 otobüs hizmet verecek. 


İstanbullular kıştan farklı olarak yaz için yeniden programlanan hat-hareket saatlerine www.iett.gov.tr adresinden ulaşabildiği gibi akıllı telefonlarda yer alan ‘MOBİETT’ ve ‘MOBİETT Nasıl Giderim’ uygulamalarına tıklayarak bilgi sahibi...