10 / 05 / 2024

If Group Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

If Group Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

If Group Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Alper Arifoğlu imzasıyla kuruldu.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Bakırhan Group Hırdavat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırhan Group Hırdavat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Berat Emir Bakırhan tarafından kuruldu.

İf Group Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İf Group Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Fatih Şimşek ve İbrahim Yıldızata ortaklığında kuruldu.

Minel Group Mühendislik Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minel Group Mühendislik Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erçin Yıldırım tarafından kuruldu.

Enes Polat Group İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Polat Group İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Esens Polat tarafından kuruldu.

Vertiv Group İnşaat Limted Şirketi kuruldu!

Vertiv Group İnşaat Limted Şirketi bugün Esenyurt'ta Aşkın Can Çifçi tarafından kuruldu.

Sirius Group İnşaat Elektrik Mekanik Taahhüt Mühendislik Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sirius Group İnşaat Elektrik Mekanik Taahhüt Mühendislik Sanayi İç Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  300 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Şahin tarafından kuruldu.

Esc Group Mühendislik Elektrik Taahhüt Enerji Proje İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esc Group Mühendislik Elektrik Taahhüt Enerji Proje İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Yel tarafından kuruldu.

Kaan Group Elektrik Elektronik Bilgisayar Sistemleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaan Group Elektrik Elektronik Bilgisayar Sistemleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özgelen tarafından kuruldu.

Nazo Group İnşaat Elektrik Hafr. Nakliyat Temizlik Otomotiv Reklam Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazo Group İnşaat Elektrik Hafr. Nakliyat Temizlik Otomotiv Reklam Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Nazlı Özbey tarafından kuruldu.

Oranges Group Matbaa Elektrik Malzemeleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oranges Group Matbaa Elektrik Malzemeleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Zilek ve Murat Pusar tarafından kuruldu.

Arslankon Group İnşaat Elektrik Mekanik Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arslankon Group İnşaat Elektrik Mekanik Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akkoç tarafından kuruldu.

If Group Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

If Group Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


If Group Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Alper Arifoğlu imzasıyla kuruldu. 


If Group Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaatın elektrik tesisatını yapmak, yaptırmak, taahhütlere girmek, imalat ve montajını yapmak, bu işler için gerekli organizasyonları kurmak. 2-Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör ve bunların yedek parça ve aksesuarları ile yine her türlü alçak ve yüksek gerilim elektrik malzemelerinin ithali, ihracı, yurtiçi ve yurtdışı pazarlaması ile bu malzeme ve cihazların toptan ve perakende alım ve satımını gerçekleştirmek. 3-Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken...