06 / 05 / 2024

Nazo Group İnşaat Elektrik Hafr. Nakliyat Temizlik Otomotiv Reklam Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Nazo Group İnşaat Elektrik Hafr. Nakliyat Temizlik Otomotiv Reklam Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Nazlı Özbey tarafından kuruldu.



Nazo Group İnşaat Elektrik Hafr. Nakliyat Temizlik Otomotiv Reklam Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Nazlı Özbey tarafından kuruldu.

Nazo Group İnşaat Elektrik Hafr. Nakliyat Temizlik Otomotiv Reklam Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
İkamet Amaçlı Binaların İnşaatı (Müstakil Konutlar, Birden Çok Ailenin Oturduğu Binalar, Gökdelenler Vb.Nin İnşaatı) (Ahşap Binaların İnşaatı Hariç) Belirli Bir Mala Tahsis Edilmiş Mağazalarda Beyaz Eşya Ve Elektrikli Küçük Ev Aleti Perakende Ticareti (Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Su Isıtıcı, Vantilatör, Davlumbaz, Tost Makinesi, Mutfak Robotu, Vb.) (Radyo, Televizyon Ve Fotoğrafçılık Ürünleri Hariç) Zemin Ve Arazi Hazırlama, Alanın Temizlenmesi İle Kazı Ve Hafriyat İşleri (Tarımsal Arazinin Hazırlanması, Dinamitleme Ve Kayaların Kaldırılması, İnşaat, Tarım Vb. Alanların Drenajı, Hafriyat, Kazı, Dolgu Vb. İşler) (Madencilik İçin Yapılanlar Hariç) Kara Yolu Yük Nakliyat Acentelerinin Faaliyetleri Binaların Genel Temizliği (Daire, Apartman, Büro, Fabrika, Kurum, Mağaza Vb. Her Türlü Binanın Genel Temizliği Dâhil, Pencere, Baca, Sanayi Makinesi, Vb. Uzmanlaşmış Temizlik Faaliyetleri Hariç) Hurdaların Geri Kazanım Amacıyla Parçalara Ayrılması (Otomobil, Otomotiv Parçaları, Bilgisayar, Televizyon Vb. Donanımlar) (Gemiler Ve Yüzer Yapılar İle Satmak İçin Kullanılabilir Parçalar Oluşturmak Amacıyla Sökme Hariç) Reklamcılık İle İlgili Fotoğrafçılık Faaliyetleri (Reklam Görselleri, Broşür, Gazete İlanı, Katalog Vb. İçin Ticari Ürünlerin, Moda Kıyafetlerinin, Makinelerin, Binaların, Kişilerin, Vb.Nin Fotoğraflarının Çekilmesi) Otomobil Ve Hafif Motorlu Kara Taşıtlarının Parekende Ticareti Elektrik Malzemeleri Alım Satımı Ayakkabı Toptan Dış Ticareti (Terlik, Çarık, Mes, Vb. Dâhil, Spor Ayakkabıları Hariç)


Geri Dön