09 / 05 / 2024

İFA Konut

İFA Konut

İFA Konut Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celal Polat, Gökhan Taştan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta Pendik, Kurtköy Mahallesi, Seyit Onbaşı Sokak'ta kuruldu.

Katar Şeyhi’nin hedefi orta sınıfa konut sağlamak!

Türkiye'de yatırım kararı alan Katar Kraliyet Ailesi üyelerinden, Katar İktidar Aile Konseyi Genel Sekreteri Şeyh Dr. Abdulaziz Al Thani’nin ilk yatırımı Fikirtepe’de yer alacak 260 milyon liralık Velvet Towers projesi oldu.

İFA Konut Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İFA Konut Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celal Polat, Gökhan Taştan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta Pendik, Kurtköy Mahallesi, Seyit Onbaşı Sokak'ta kuruldu.

İstanbul’daki en ucuz 10 nitelikli konut projesi!

Konut talebinin en yoğun olduğu alt ve orta sınıfa yönelik çok sayıda proje üretiliyor. 50 bin TL’ye bile konut bulmak mümkün. Üstelik uygun ödeme seçenekleriyle…

Konut kredilerinde talep orta sınıfa kayıyor!

Bankalardan konut kredisi kullanan müşterilerin gelir seviyesi değişiyor. Yapı Kredi Perakende Bankacılık Başkanı Nazan Somer, kredi kullanımının üst ve orta üst gelir grubundan orta altlara doğru kaydığını söyledi

Türk müteahhit, Venezuella'da petrole karşılık konut yapacak!

Bir Türk firması, Venezuella'da konut yapmak için Eximbank'a başvurdu. Bankadan 50 milyon dolarlık kredi almak için başvuran firmanın, bu parayla orta sınıfa hitaben 1000 konut ya da sosyal amaçlı 2000 konut yapabileceği hesaplandı

Az enerji harcayan eve düşük faizli konut kredisi!

Artık konutlar beyaz eşyada olduğu gibi enerji verimliliğine göre sınıflandırılacak. Dört sınıfa ayrılacak konutlardan en verimlisine sahip olmak isteyen, düşük faizli konut kredisi alabilecek

45 bin YTL`den başlayan fiyatlarla konut fırsatı!

TOKİ, KİPTAŞ ve özel sektörün Türkiye genelinde yaptığı konutlar orta ve alt grubu cezb ediyor. Özellikle TOKİ ve KİPTAŞ çok düşük fiyat ve taksitlerle konut satarken, firmalar da ucuz konut üretmeye başladı.

TOKÝ`den Bursa`ya 740 konut

Baþbakanlýk Toplu Konut Ýdaresi (TOKÝ) Baþkanlýðý Bursa Yeniþehir'e konut, sosyal donatý, adaiçi, genel altyapý ve çevre düzenlemesi iþlerini yaptýracak.

Anadolu'da ucuz konut alma fırsatı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı 6.848 sosyal konutu satışa sunuyor

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

İFA Konut Haberi

İFA Konut

İFA Konut Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celal Polat, Gökhan Taştan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta kuruldu. 


İFA Konut Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU Madde: 3 Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1-İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...