02 / 05 / 2024

İFM İstanbul Finans Merkezi İnşaat kira sertifika itfası

İFM İstanbul Finans Merkezi İnşaat kira sertifika itfası

İFM İstanbul Finans Merkezi İnşaat Taahhüt A.Ş. kira sertifikasının 100.000.000 TL nominal değerli kira sertifikasının vadesi gelmiş olup, 100.000.000 TL anapara ve brüt 6.160.000 TL kupon ödemesinin itfa işlemi gerçekleştirildi.

İstanbul Finans Merkezi yönetmeliği yürürlüğe girdi! İşte detaylar…

İstanbul Finans Merkezi (İFM) yönetmeliği Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmelik merkezdeki donatıların işletilmesinden yeni katılımcıların kabulüne ve yönetime kadar birçok detayı kapsıyor.

İstanbul Finans Merkezi'nin tamamı 3-4 ay içinde açılacak! 

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan, birkaç küçük rötuştan sonra İstanbul Finans Merkezi'nin (İFM) tamamının 3-4 ay içinde açılacağını duyurdu. 

İFM’de nihayet mutlu son! İstanbul Finans Merkezi’nin bankalar etabı 17 Nisan’da hizmete açılıyor!

Uzun bir süredir ekonomi ve iş dünyası tarafından heyecanla beklenen İstanbul Finans Merkezi (İFM) projesinde nihayet son aşamaya gelindi. İFM projesinin bankalar etabı 17 Nisan Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

İstanbul Finans Merkezi için geri sayım başladı!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, İstanbul Finans Merkezi'ne (İFM) taşınma sürecine ilişkin olarak yaptığı açıklamada binalar bittiğini ve içinde birtakım düzenlemeler olduğunu söyledi. Aşan, yıl sonu veya ocak ayı gibi inşallah taşınılacak durumda olacağını da söyledi.

İstanbul Finans Merkezi 2022'nin ortasında açılacak!

İFM'nin 2022'nin ortasında faaliyete alınması hedefleniyor. Peki İstanbul’u dünyanın önemli finans merkezleri ile rekabet edebilir konuma yükseltecek olan projede neler var? İşte tüm ayrıntılarıyla İstanbul Finans Merkezi...

İstanbul Finans Merkezi'nin inşaatı 2020'de bitecek!

İstanbul Finans Merkezi (İFM) ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, ''İnşaatlar başta olduğundan çok daha hızlı başlamış durumda. 2020’nin sonunda bitirmiş olacağız. 2022’nin ilk çeyreğinde de taşınmaları başlatmış olacağız'' dedi.

İstanbul Finans Merkezi 2022’de tamamlanacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Finans Merkezi için kurumlara, bankalara ve inşaat şirketlerine ‘hızlanın’ talimatı verdi. İFM, 31 Aralık 2022’de tamamlanacak.

İstanbul Finans Merkezi, Ümraniye'yi uçurdu!

İstanbul Finans Merkezi'ne (İFM) yakın olan Ümraniye'nin metro hattıyla gelişimi hızlandı. Ümraniye markalı konutun yeni üssü haline geldi.

Finans Merkezi Ümraniye'yi ihya etti!

İstanbul'da Asya Yakası'nın öne çıkan ilçelerinden biri olan Ümraniye, 1990'lı yıllarda Sinpaş'ın bölgeyi keşfetmesiyle gelişmeye başladı. İstanbul Finans Merkezi'ne (İFM) yakınlığı ve metro hattı ile gelişimi hızlanan ilçe markalı konutun yeni üssü haline geldi.

İstanbul Finans Merkezi'nde son durum!

İstanbul Finans Merkezi’nde (İFM) kamunun temel atmasıyla süreç hızlandı. İFM sayesinde bölgede fiyatlar yüzde 25 artarken, 12 bin yeni konut ve 450 bin metrekare ofis inşa edildi.

İstanbul Finans Merkezi, gayrimenkul mü, finans projesi mi olacak?

AK Parti’nin en iddialı vaatlerinden biri olan İstanbul Finans Merkezi (İFM); gayrimenkul geliştirme projesi mi, finansal merkez mi olacak?

İstanbul Finans Merkezi 2020'de tamam!

2 milyar dolar yatırımla inşa edilecek İstanbul Finans Merkezi (İFM) için beklenen gün geldi. 2014’te ilk kazma vurulan projede SPK ve BDDK binalarının temelini 14 Ekim’de Başbakan Yıldırım atıyor. Proje, 2018’e yetiştirilecek.

İFM İstanbul Finans Merkezi İnşaat kira sertifika itfası Haberi

İFM İstanbul Finans Merkezi İnşaat kira sertifika itfası

İFM İstanbul Finans Merkezi İnşaat Taahhüt A.Ş. yatırımcılara satış yöntemiyle ihraç ettiği TRDABVK91516 ISIN kodlu, 364 gün vadeli ve 6. Ay sonu ile vade tarihinde kupon ödemeli, 100.000.000 TL nominal değerli kira sertifikasının vadesi gelmiş olup, 100.000.000 TL anapara ve brüt 6.160.000 TL kupon ödemesinin itfa işlemi gerçekleştirildi. 


Açıklama:

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama A.Ş.'nin Şirketimizin fon kullanıcısı olduğu yapıda, "İstanbul Uluslararası Finans Merkezi" Projesi kapsamında, 12.11.2013 tarih ve 37/1200 sayılı Sermaye Piyasası Kurulu kararı onayı çerçevesinde 12.09.2014 tarihinde nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle ihraç ettiği TRDABVK91516 ISIN kodlu, 364 gün vadeli ve 6. Ay sonu ile vade tarihinde kupon ödemeli, 100.000.000 TL nominal değerli kira sertifikasının vadesi gelmiş olup, 100.000.000 TL anapara ve brüt 6.160.000 TL kupon ödemesinin itfa işlemi...