16 / 05 / 2024

ifm kime devredildi

ifm kime devredildi

TVF’nin devir kararının olumlu olduğunu belirten GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin, "Çözüm ortağı olarak TVF’nin varlığı İFM’ye güç verir. Türkiye olarak vakit kaybetmeden İFM’nin ülkemize ve ekonomimize getirilerinden faydalanmalıyız" dedi...

İskenderun'daki Kızlar Manastırı'nın Hazine ve Maliye Bakanlığına devredildiği iddiası!

İskenderun’daki tarihi Kızlar Manastırı, İskenderun Belediyesi’nin borcu karşılığında Hazine ve Maliye Bakanlığına devredildiği iddia edildi. 

İstanbul Araştırma ve Eğitim Hastanesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne devredildi!

İstanbul Araştırma ve Eğitim Hastanesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne devredildi. İstanbul Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı hastane binalarının değiş tokuşunu yaptı.

İBB’nin Bahçelievler'deki gençlik merkezi Diyanet Vakfı'na devredildi!

İstabbul Büyükşehir Belediyesi'nin Bahçelievler'de yaptırdığı gençlik merkezi binası Diyanet Vakfı'na devredildi. Binanın açılışı İstanbul seçiminden 3 gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılmıştı. 

Ankara'da belediyenin gayrimenkulleri TOKİ’ye devredildi iddiası!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyenin hükümetten alacağı 600 milyon liraya karşılık olarak satılacak gayrimenkullerin, TOKİ'ye devredildiğini iddia etti.

Gençlik Parkı Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildi!

Tarihi Gençlik Parkı’nın Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildiğini söyleyen Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Ankara’nın kamusal alanlarını, seçimi kaybedeceklerini düşünerek Varlık Fonu’na devrettiklerini düşünüyoruz” dedi.

Gençlik Parkı’nın Varlık Fonu’na devredildiği iddiaları TBMM'de!

Gençlik Parkı’nın Varlık Fonu’na devredildiği iddiaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çöp vergisi kime aittir?

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince tahsil edilen çöp vergisi yalnız konut ve işyerleri için ödeniyor. Peki, çöp vergisi kime aittir? Vergiyi kim öder?

Türkiye'nin en büyük yurt projesi KYK'ya devredildi!

Türkiye'nin tek seferde inşa edilen ve en büyük yurt projesi olan 10 bin kişi kapasitesine sahip Sivas Merkez Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürlüğü'ne devredildi.

Malatya'daki asfalt şantiye arsası büyükşehire devredildi!

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kullanılan yaklaşık 210 bin metrakarelik asfalt şantiye arsası Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Üsküdar'daki toplanma alanının TÜRGEV'e devredildiği iddiası mecliste!

Üsküdar Ünalan Mahallesi'ndeki deprem toplanma alanının bir vakfa devredildiği iddiası meclis gündemine taşındı..

Bina dış cephe temizliği masrafı kime ait?

Bina dış cephe temizliği söz konusu ise bu masraflar kime ait olmalıdır? Kiracıyı mı yoksa ev sahibini mi ilgilendirir?

Akfen GYO'nun Akfen Holding'e ait 2 bin payı Hamdi Akın'a devredildi!

Akfen GYO'nun Akfen Holding'e ait bin adet A grubu ve bin adet D grubu imtiyazlı payları Hamdi Akın'a devredildi.

Hazine'nin Zeytinburnu'ndaki gayrimenkulü belediyeye devredildi!

Zeytinbunu İlçesi'ne bağlı Merkezefendi Mahallesi'ndeki Hazine'ye ait gayrimenkul bedelsiz olarak Zeytinburnu Belediye Başkanlığına devredildi...

ifm kime devredildi Haberi

ifm kime devredildi

İstanbul Finans Merkezi’nin (İFM), uzayan süreç sonrasında Türkiye Varlık Fonu (TVF) tarafından devralınıyor. İFM’de çalışan müteahhitler, TVF’nin bundan sonra mal sahibi olarak, taahhüt ihalesine çıkacağını ifade ederek, bölgenin ‘tek otorite’ eliyle devam etmesinin çok sağlıklı olacağını, ilk hayata geçtiği dönemde de buna ihtiyaç duyulduğunu belirtiyor.

Milliyet'te yer alan habere göre; Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Feyzullah Yetgin, TVF’nin devir kararının olumlu olduğunu söyledi. Yetgin, "Çözüm ortağı olarak TVF’nin varlığı İFM’ye güç verir. Türkiye olarak vakit kaybetmeden İFM’nin ülkemize ve ekonomimize getirilerinden faydalanmalıyız" diye konuştu.

2015 yılında temeli atılan İFM’nin açıklanan toplam yatırım tutarı 3 milyar TL'ydi. Projenin tamamlanmasıyla günlük 20 milyar dolarlık işlem hacmi bekleniyordu. 50 bin kişilik istihdam, 90 bin kişilik insan trafiğinin oluşacağı İFM’de yer alacak...