18 / 07 / 2024

ıfp

ıfp

Türkiye Perakendeciler Federasyonu’nun (TPF) 4. Olağan Genel Kurul’u 20 Haziran 2013 tarihinde yapıldı. Gerçekleştirilen genel kurul toplantısı sonrasında yapılan seçimle federasyon başkanı oy birliğiyle Selamet Aygün oldu...

ıfp Haberi

ıfp

Yıllık ortalama yüzde 20 büyüme oranı, 15 milyar TL ciro ve yüzde 30’u aşan Pazar payı ile ülkemizin en büyük perakende oyuncularını temsil eden Türkiye Perakendeciler Federasyonu’nun (TPF) 4. Olağan Genel Kurul’u 20 Haziran 2013 tarihinde yapıldı. Gerçekleştirilen genel kurul toplantısı sonrasında yapılan seçimle federasyon başkanı oy birliğiyle Selamet Aygün oldu.


Türkiye Perakendeciler Federasyonu’nun 20 Haziran 2013 tarihinde İstanbul Limak Otel’de gerçekleştirilen 4. Olağan Genel Kurulu’nda seçime tek aday olarak giren Selamet Aygün oy birliği ile TPF Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi. Selamet Aygün böylece yıllık ortalama yüzde 20 büyüme oranı, 15 milyar TL ciro ve yüzde 30'u aşan pazar payı ile Türkiye'nin en büyük perakende oyuncularını temsil eden TPF’de başkanlık görevini ikinci döneme taşımış oldu.


Yeni dönem için görüşlerini belirten Selamet...