02 / 07 / 2024

İG Danışmanlık Limited Şirketi

İG Danışmanlık Limited Şirketi

İG Danışmanlık Limited Şirketi, İlknur Güneş tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Ağustos 'ta, İstanbul, Beylikdüzü, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 1992 Sokak 'ta kuruldu.

Dekare Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dekare Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Didem Bal ve Gökhan Danışmanoğlu ortaklığında kuruldu.

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak ve Mehmet Göksel Cihan ortaklığında kuruldu. 

Eesd Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Eesd Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Zeki Gürsan tarafından kuruldu.

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Duraker ve Serap Gürel ortaklığında kuruldu.

Advice Yours Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Advice Yours Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selami Gülşen tarafından kuruldu.

Curıo Yacht Studıo Yat Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Curıo Yacht Studıo Yat Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Dökük ve Hazal Göknur ortaklığında kuruldu.

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özçelik ve Meryem Keskin tarafından kuruldu.

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kum tarafından kuruldu.

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Gold Realestate Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gold Realestate Danışmanlık Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Güler tarafından kuruldu.

İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

Turlond Turizm Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Turlond Turizm Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Erden Ziya Gökay tarafından kuruldu.

Mesut Hane Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Mesut Hane Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta Mesut Güler tarafından kuruldu.

İG Danışmanlık Limited Şirketi Haberi

İG Danışmanlık Limited Şirketi

İG Danışmanlık Limited Şirketi, İlknur Güneş tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Beylikdüzü, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 1992 Sokak'ta kuruldu.


İG Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; 1.)Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar...