02 / 05 / 2024

İGDAŞ uyarı

İGDAŞ uyarı

İGDAŞ, İstanbul genelinde kuvvetli lodosun etkisiyle oluşabilecek karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı, bacalı doğal gaz cihazı kullanıcılarını uyardı. İGDAŞ'tan yapılan yazılı açıklama kuvvetli lodosun, 2 Şubat'a kadar devam edeceği bildirildi.

İGDAŞ'tan karbonmonoksit uyarısı!

İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş. (İGDAŞ) vatandaşları lodosun neden olabileceği karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı uyardı. İGDAŞ yaptığı uyarıda doğalgaz cihazının bulunduğu yerde yatılmamasını özellikle vurguladı.

İGDAŞ'tan baca temizliği uyarısı!

İGDAŞ, abonelerini kış öncesi baca temizliği konusunda uyardı. Açıklamada, doğalgazı güvenle kullanabilmek için baca temizliğinin, cihaz ve tesisat kontrollerinin düzenli olarak yetkili kişiler tarafından yapılması gerektiği vurgulandı.

İGDAŞ'tan Lodos uyarısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (İGDAŞ) İstanbul genelinde etkili olan Lodos nedeniyle yaşanabilecek baca gazı zehirlenmelerine karşı doğalgaz cihazı kullanıcılarını uyardı.

Mustafa Bozbey'den kentsel dönüşümde kaos uyarısı!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel yenileme çalışmalarında ulaşım, altyapı gibi temel unsurların göz ardı edilmesinin kenti kaosa sürükleyeceği uyarısında bulundu.

Selim Uyar, Roma'da yatırım için 5 yıldızlı otel arıyor!

Venedik dolayısıyla İtalya’nın turizm yatırımları için cazibesini koruduğunu kaydeden Permak Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar, “Şu anda yeni bir yatırım için arayıştayız” dedi.

Polatlı Belediyesi'nden vergi yapılandırma uyarısı!

Vergi yapılandırmalarıyla ilgili bir uyarı yapan Polatlı Belediyesi ergi Affından yararlanmak için, 31 Ekim tarihine kadar Polatlı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne başvuru yapılması gerektiğini söyledi.

Esenlerlilere 'evlerinizi satmayın' uyarısı!

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlarla bir araya gelen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara konutlarını satmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor!

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor. İBB İtfaiye Daire Başkanlığı’nın açıkladığı verilere göre bu yılın ilk 6 aylık döneminde İstanbul’da 15.933 yangın gerçekleşti, yangınlar en çok sigara ve elektrik kontağından çıktı.

Avanos Belediyesi'nden vergi borcu uyarısı!

6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun uyarınca vergi borçları yapılandırılıyor. Yapılandırmadan faydalanmak isteyen mükellefler için son başvuru tarihi 31 Ekim 2016.

Meram Belediyesi'nden vergi borcu uyarısı!

Meram Belediyesi, 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun uyarınca vergi borçlarını yapılandırıyor. Düzenlemeden yararlanmak isteyen mükellefler 31 Ekim 2016 tarihine kadar başvuru yapabilecekler.

Yenimahalle Belediyesi’nden vergi affı uyarısı!

Vatandaşların belediyelere olan vergi borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin Vergi Affı Kanunu Resmi Gazete ’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yenimahalle Belediyesi vergi affı ile ilgili mükelleflere çağrıda bulunarak yapılandırmadan faydalanmaları uyarısında bulundu.

Sur Çelik Kapı'dan yazlık evler için güvenlik uyarısı!

Takip ettiği son teknolojiyle güvenlik sistemlerinde uzman Sur Çelik Kapı, yazın artan hırsızlık vakalarına karşı uyarıyor; “Hem şehirlerde hem de yazlık sahil şeritlerinde artan hırsızlık vakalarına karşı evlerde çelik kapı kullanımı şart”.

Tüketici derneklerinden kampanya döneminde dolandırılmayın uyarısı!

Emlak Konut ve GYODER'in başlattığı konut seferberliğinin ardından tüketici dernekleri, vatandaşları "fırsatçı" firmalar konusunda uyarıyor.

TÜSODER'den konut kampanyalarında dolandırılmayın uyarısı!

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Genel Başkan Yardımcısı ve Emlak Komisyonu Başkanı Hatice Kolçak, Emlak Konut ve GYODER'in başlattığı konut seferberliğinin ardından tüketici dernekleri, vatandaşları "fırsatçı" firmalar konusunda uyarıyor

Mustafa Baygan'dan tatilcilere uyarı: Eve dönüşünüz kabus olmasın!

Yaz mevsiminin gelmesi, okulların tatil olması ve uzayan resmi tatiller yazlık bölgelere olan talebi arttırıyor. Ancak uzmanlar bu konuda tatilcileri uyarıyor. Eve döndüğünüzde kötü sürprizlerle karşılaşmamak için bir takım önlemler almak gerekiyor.

Yavuz Madenli’den ev alacaklara uyarı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli’den konut alacaklara kritik bir uyarı geldi. Madenli, “Sözleşmelerde ilk olarak emlak ofisinin Emlakçılar Odası kaydının olup olmadığına dikkat etmeli'' dedi.

İGDAŞ uyarı Haberi

İGDAŞ uyarı


İGDAŞ, İstanbul genelinde kuvvetli lodosun etkisiyle oluşabilecek karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı, bacalı doğal gaz cihazı kullanıcılarını uyardı. 


İGDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, öğleden sonra İstanbul genelinde etkili olacak kuvvetli lodosun, 2 Şubat'a kadar devam edeceği bildirildi.


Rüzgarın etkisiyle oluşabilecek karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı, bacalı doğal gaz cihazı kullanıcılarının dikkatli olması gerektiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: 


"Bacaların sızdırmazlığı ve çekişi mutlaka kontrol ettirilmelidir. Ayrıca doğal gaz kullanıcılarının kombi, soba, şofben gibi cihazların bulunduğu mekanda yatmamaları da önem arz etmektedir. Cihazların bulunduğu mekandaki hava alışverişini sağlayan menfezlerin de kesinlikle kapatılmaması...