07 / 05 / 2024

İğneadaya tepkiler sürüyor

İğneadaya tepkiler sürüyor

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, toplantıda, İğneda'ya nükleer santral kurulmasının siyaset üstü bir mesele olduğunu söyledi.

Trabzon Pazarkapı etabında yıkım çalışmaları sürüyor!

Ortahisar Belediyesi yeni hizmet binasını yapacağı Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Pazarkapı etabı için yıkım çalışmaları sürüyor.

Malatya Yeşilyurt'ta Yeşil Hilal Projesi çalışmaları sürüyor!

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 21 parkın yapımını kapsayan Yeşil Hilal Projesi çalışmaları sürüyor. Projeye büyük önem veren Belediye Başkanı Hacı Uğuru Polat, alandaki denetimlerine drevam ediyor.

Konya Cihanbeyli’de Beyler Konağı ve Kent Park’ın yapımı sürüyor!

Konya’nın Cihanbeyli ilçesine yapımına başlanan Beyler Konağı ve Kent Park’ta çalışmalar sürüyor. Beyler Konağı ve Kent Park’ta incelemelerde bulunan Başkan Kale, yetkililerden bilgi aldı.

3. havalimanı çalışmaları kesintiye uğramadan sürüyor!

Dünyanın en büyük havacılık merkezi olması hedeflenen İstanbul Yeni Havalimanı Projesi'nde çalışmalar devam ediyor. Beş aylık siyasi belirsizliğin ardından geleceğine ilişkin çeşitli yorumlar yapılan mega proje, kesintiye uğramadan sürüyor

İskendurun'da kaldırım taşı çalışmaları sürüyor!

İskenderun Belediyesi'nin Şehit Pamir ve Ulucami caddelerini kapsayan yeni kaldırım taşı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Konya Numune Hastanesi'nin inşaatı sürüyor!

Numune Hastanesinde çalışmalar sürüyor. Haziran 2017 yılında verilen sürenin dolacak olmasına rağmen AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, hastanenin 29 Ekim 2016'da bitebileceğini söyledi.

Kirazlı Koru Evleri'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Sektörün iki önemli firması Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat ve İstanbul Bağcılar'da ortak bir konut projesine 11 dönümlük arazi üzerine insa edilen 'Kirazlı Koru Evleri'nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Başakşehir Vadişehir'de satışlar sürüyor!

550 milyon liralık yatırım değerine sahip Vadişehir, 650 daire ve ticari ünitelerden oluşuyor. Başakşehir Vadişehir'de satışlar sürüyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaat çalışmaları hızla sürüyor!

Feridun Bilgin’in 2016 yılının mart ayında, yaklaşık 5 ay sonra açılacağı bilgisini verdiği Gebze - Orhangazi - İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor

İzmir'de konut açığı sürüyor!

Yeni projelere hazırlanan Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, "Mevcut stok yeterli değil, konut talebi yüksek, İzmir'de konut açığı sürüyor" diye konuştu. İşte açıklamaları...

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi’nin altyapı çalışmaları sürüyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından hazırlanan ve 50 bin konutu kapsayan Gaziantep Kuzey Şehir Projesi’nin altyapı ve yol çalışmaları sürüyor.

Londra'da gayrimenkul piyasasında hareketlilik sürüyor!

Dünyanın önemli finans merkezlerinden biri olan ve yatırımcılar için cazibe merkezi haline gelen Londra gayrimenkul piyasasındaki hareketlilik sürüyor.

İzmir'in konut açığı sürüyor!

İzmir'de konul salımı alanında talebin yüksek okluğunu belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer "Mevcut konut stoğu yeterli değil. İzmir'de konut açığı sürüyor" açıklaması yaptı.

İğneadaya tepkiler sürüyor Haberi

İğneadaya tepkiler sürüyor

Trakya bölge belediye başkanları, İğneada'ya yapılması planlanan nükleer santrale karşı bir araya geldi.


Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, toplantıda, İğneda'ya nükleer santral kurulmasının siyaset üstü bir mesele olduğunu söyledi.


İğneada'nın bir doğa harikası olduğunu, demokratik tepkilerini  koyarak, nükleer santralin İğneada'ya kurulmaması için mücadele edeceklerini belirten Kesimoğlu, toplantıya AK Partili belediye başkanlarının katılmamasının üzücü olduğunu ifade...