08 / 05 / 2024

ihale sancaktepe

ihale sancaktepe

İstanbul Sancaktepe'de olası bir afet durumunda sahra hastanesi ve sığınma alanı olarak kullanılacak bölgede AVM yapım ihalesi gerçekleştirildi. İhale hiçbir şirket katılmadığı için iptal edildi...

Sancaktepe Şehir Hastanesi için yeni ihale!

4 bin 300 yataklı Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin uygulama projesi için Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından yeniden ihaleye çıkılıyor...

Sancaktepe Şehir Hastanesi 25 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işi ön yeterlik işi için ihale 25 Eylül 2018 Salı günü gerçekleştirilecek.

Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin ihalesi ertelendi!

Sağlık Bakanlığı, İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Projesi'nin kamu özel işbirliği kapsamında yaptırılması için ihale açmıştı 4 Temmuz'da yapılacak olan ihale 8 Ağustos'a ertelendi.

Sancaktepe Şehir Hastanesi 4 Temmuz'da ihaleye çıkıyor!

İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işi ön yeterlik işi için ihale 4 Temmuz'da yapılacak..

Sancaktepe Şehir Hastanesi için ihale süreci başlıyor!

Sağlık Bakanlığı, İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Projesi için ihale sürecine başladı. 

Sinpaş GYO'dan Sancaktepe arsası ile ilgili açıklama!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ihale sonucu tapusunu aldığı ancak, Sancaktepe Belediyesi tarafından satış ihalesi iptal edilen arsa ile ilgili temyiz sürecinin takip edildiğini KAP'a bildirdi.

Vakıf GYO Sancaktepe Konut Projesi'nin ihale sözleşmesi imzalandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sancaktepe Konut Projesi'nin ihale sonucunda Ana Yüklenici Sözleşmesi imzalandı.

Vakıf GYO Halk GYO Sancaktepe projesinde son durum!

Vakıf GYO Halk GYO Sancaktepe projesi için belediyeye ruhsat başvurusu yapıldı. Ruhsat için onay bekleniyor. Ruhsat çıktıktan sonra projeyi hangi yüklenici firmanın yapacağı netleşmesi için ihale yapılacak.

Sancaktepe Belediyesi'nden arsa satışı!

Sancaktepe Belediyesi Sarıgazi'de 4705,69 metrekareleik arsayı ihale ile satacak. Muhammen bedeli 7.058.535,00 TL olarak belirlenen ihalede geçici teminat 221.756,05TL.

Sancaktepe Belediyesi kira karşılığı sosyal tesis yapım işi ihale edecek!

Sancaktepe Belediye Başkanlığı kira karşılığı sosyal tesis yapım işi ihale edecek. İhale 19 Kasım 2013 tarihinde saat 11:30 'da Sancaktepe Belediyesi Encümen Odası'nda gerçekleştirilecek.

Sancaktepe'de park yapım işi: 1 milyon 346 bin liraya!

Sancaktepe Belediye Başkanlığından: Sancaktepe'de 1 milyon 346 bin lira bedelle park yapım işi ihale edilecek...

Milli Emlak'tan Sancaktepe Samandıra Mahallesi'nde 8 adet satılık arsa!

Milli Emlak, İstanbul Sancaktepe'de bulunan 8 adet arsayı satmak üzere ihale düzenledi. Söz konusu arsaların ihalesi 7 Mayıs'ta yapılacak

Sancaktepe Orkide Evleri'nde 110 bin TL'ye!

Anadolu Yakası'nın en hızlı değer kazanan bölgesi Sancaktepe'de, Yazıcı A.Ş tarafından inşa edilen Orkide Evleri, huzurlu bir hayat sürmek isteyenler için çok cazip fiyatlarla satışa çıktı...

ihale sancaktepe Haberi

ihale sancaktepe


Sancaktepe'de Veysel Karani mahallesinde bulunan 50 bin metre karelik alan, afet durumlarında hayati önemde bir bölge. İlçe halkı bu alanın satılmasına karşı daha önce eylem ve basın açıklamaları yapmıştı. Gazetemiz geçtiğimiz Pazar günü konuyu "Depremde AVM'ye mi gidelim?" başlığıyla manşetine taşımıştı. 


Sahra hastanesi alanının ihale saatinde ilçe halkı ihalenin yapıldığı yer olan Sancaktepe Belediye önündeydi. Eylem yapan halka, CHP'li İlçe Belediye Meclis Üyesi Özgen Nama ihaleye hiçbir şirketin katılmadığı ve ihalenin şimdilik iptal edildiği bilgisini verdi. Nama yaptığı konuşmada, "Bizler bir haftadır Sancaktepe'de siyasi partilerle, demokratik kitle örgütleri ile bu duruma duyarlı olan basın kuruluşlarıyla ihaleye kimsenin katılmaması ve iptal olmasına için çaba gösteriyoruz. Bu çabalar sonucunda Sancaktepe halkı kazanmıştır. Bu alanın tekrardan ihale ve satışına izin vermeyeceğiz" dedi.

  


CHP: HALKIN...