05 / 05 / 2024

ihlas holsing yönetim kurulu üyesi Kani Bozbay

ihlas holsing yönetim kurulu üyesi Kani Bozbay

1970 yılında Türkiye Gazetesi’nin kurulması ile atılan İhlas Holding'in Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Kani Bozbay kimdir? İşte İhlas Yapı Kani Bozbay' ın biyografisi bu haberde...

İhlas Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İhlas Gayrimenkul'ün 28 Nisan 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, yönetim kurulu üyeleri seçildi. 

İhlas Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İhlas Gayrimenkul, yönetim kurulu üye seçimi ve bağımsız yönetim kurulu üye adaylarının 2020 yılına ait 2021 yılında yapılacak Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunulmasına karar verildi. 

İhlas Gayrimenkul'de yönetim kurulu değişikliği!

İhlas Gayrimenkul'ün Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği'nden ayrılan Hüsnü Kurtiş'in yerine, ilk Genel Kurul'a kadar Mustafa Tansu'nun getirilmesine, Hüsnü Kurtiş'in şirketteki Denetim Komitesi Başkanlığı görevine Mustafa Tansu'nun getirilmesine karar verildi. 

İhlas Gayrimenkul yönetim kurulu komite üyelerinde değişiklik!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız yönetim kurulu üyesinin komitelerdeki görevi hakkında açıklama yaptı.

İhlas Gayrimenkul bağımsız yönetim kurulu üyesini seçiyor!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret, Prof. Dr. Resul İzmirli'yi bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunacak...

İhlas Holding kurumsal yönetim derecelendirme sözleşme süresi uzatıldı!

İhlas Holding ile JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş. arasındaki kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesinin süresi 8 Aralık 2020'ye kadar uzatıldı...

İhlas'ın Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Notu revize edildi! 

İhlas Holding'in SPK Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Notu 8,33 görünümünü ise Pozitif olarak revize edilmiştir. 

İhlas Gayrimenkul bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme bağımsız yönetim kurulu üyeleri olarak Salman Çiftçi, Ali Murat Memioğlu, Hüsnü Kurtiş'i genel kurulun onayına sunacak...

Sedat Kurucan, İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sedat Kurucan seçildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Dr. Ömer Şaban Kamber oldu.

İhlas Gayrimenkul'ün şirket yönetim üyeleri değişti!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin Şirket Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleşti. Toplantıda yönetim kurulunda değişiklikler yapıldı.

İhlas Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri değişti!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği/Üyeliği, Genel Müdürlük ve Murahhas Azası Mahir Kamacı istifa etti. Yerine Dr. Ömer Şaban Kamber getirildi.

İhlas Ev Aletleri kurumsal yönetim ilkelerine uyum notunu yayınladı!

İhlas Ev Aletleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İhlas Ev Aletleri kurumsal yönetim ilkelerine uyum notunu yayınladı.

Mehmet Remzi Esen İhlas Ev Aletleri Yönetim Kurulu Üyeliği'ne getirildi!

İhlas Ev Aletleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Mehmet Remzi Esen''in yönetim kurulu üyeliğine getirildiğini açıkladı. Detaylar haberimizde yer alıyor...

ihlas holsing yönetim kurulu üyesi Kani Bozbay Haberi

ihlas holsing yönetim kurulu üyesi Kani Bozbay

Kani Bozbay kimdir?

Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi (Ticaret ve Pazarlamadan Sorumlu)


Şirket’i temsil ve ilzama müştereken yetkilidir. 31/10/2013 tarihinde, 2015 yılında yapılacak Genel Kurul’a kadar vazife yapmak üzere seçilmiştir.


1977'de Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olan Kani Bozbay, 1977-1984 yılları arasında çeşitli inşaat firmalarında şantiye şefliği ve proje müdürlüğü yaptı. 1984 yılında Tekfen Holding'e geçen Kani Bozbay, ulusal ve uluslararası birçok projeye imza attı. 


Tekfen Holding'in Libya, Suudi arabistan, Fas gibi ülkelerde sürdürdüğü otoyol ve altyapı projelerinde yöneticilik veyönetim kurulu üyeliği yaptı. 


2005-2013 yılları arasında, Tekfen İnşaat’ta Operasyonlardan sorumlu Genel Müdür yardımcılığı yapan Kani Bozbay, 2013 yılından itibaren İhlas Holding İcra Kurulu Başkan olarak görev yapmaktadır. 


Evli ve 3 çocuk sahibi olan Bozbay, ingilizce bilmektedir.


İhlas Holding

İhlas Holding’in temelleri 1970 yılında Türkiye Gazetesi’nin kurulması ile...