06 / 05 / 2024

İhlas İnşaat Esenyurt proje fiyat

İhlas İnşaat Esenyurt proje fiyat

İhlas İnşaat’ın İstanbul Esenyurt’ta 2011’de başladığı 4 bin 655 konutluk projede konut teslimleri halen yapılamadı. 2014’de teslim edilmesi gereken evlerin plan değişikliği ve altyapı engeline takıldığı açıklandı.

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat!

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı.

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat birleşti!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşme işlemlerine ilişkin açıklama yaptı.

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat Holding birleşme raporu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşme işlemlerine ilişkin rapor yayımladı.

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat Holding birleşiyor!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşme işlemlerine ilişkin açıklama yaptı.

İhlas Gayrimenkul, İhlas İnşaat Holding şirketlerini devraldı!

İhlas İnşaat Holding'in tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme tarafından devralınması suretiyle İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme bünyesinde birleşmesine karar verildi.

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ile İhlas İnşaat Holding birleşiyor!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşiyor. Şirketlerin birleşme işlemleri için gerekli çalışmalara ve hukuki işlemlere başlanılmasına karar verildi. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İhlas İnşaat Esenyurt proje fiyat Haberi

İhlas İnşaat Esenyurt proje fiyat

İhlas İnşaat’ın İstanbul Esenyurt’ta 2011’de başladığı 4 bin 655 konutluk projede konut teslimleri halen yapılamadı. 2014’de teslim edilmesi gereken evlerin plan değişikliği ve altyapı engeline takıldığı açıklandı. İlk 8 blok bu yıl sonu, projenin tamamını 2016 sonunda bitiyor.


İSTANBUL Esenyurt’ta 2011’de yapılıma başlanan Kristalşehir adlı konut projesinde evlerin teslimleri hâlâ yapılamadı. Projedeki 4 bin 655 evin 2014’ün ilk yarısında teslim edilmesi bekleniyordu. Projede ev sahibi olanların gecikmeden yakınırken, İhlas İnşaat; Kristalşehir’deki ilk 8 blokun bu yılın sonunda, tamamının ise 2016 sonunda teslim edileceğini açıkladı. 


1124 GÜN HAKKIMIZ VAR


Gecikmeye neden olan gelişmelerin, bölgede değişen planlar ve yeni altyapı düzenlemeleri olduğunu söyleyen İhlas İnşaat yetkilileri, kamu kurumlarının çalışmaları nedeniyle, projeyi toplamda 1124 gün geç bitime hakları bulunduğunu söylüyor. İhlas İnşaat’tan yapılan açıklama şöyle:...