16 / 05 / 2024

II Koordinasyon Toplantısı Vali Mustafa Büyük

II Koordinasyon Toplantısı Vali Mustafa Büyük

Nisan ayı II Koordinasyon Toplantısı Vali Mustafa Büyük başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi . Büyük, zemin katlar Son olarak zemin katların 2,40'dan 2,80'e çıkarılması konusunda açıklamalarda bulundu.

Beştepe'de kritik enflasyon ve yüksek fiyat toplantısı! Açık mesaj verildi

Ekonomi Koordinasyon Kurulunun son toplantısında, yurt içinde stratejik tarım ürünleri başta olmak üzere arz güvenliği ve fiyat istikrarının sağlanmasına ilişkin alınacak tedbirler ve gıda enflasyonuna yönelik atılması gereken adımlar ele alındı.

Süleyman Soylu İzmir'de deprem değerlendirme toplantısı yaptı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında, İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı!

İzmir'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı

Malatya Büyükşehir Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısı dün yapılan II. Birleşimle sona erdi. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Isparta Maden Ocağı projesinin ÇED toplantısı 7 Mart'ta!

Isparta Sütçüler'deki II.B Grubu Maden Ocağı projesinin ÇED toplantısı yapılacak. Tesis için toplantı 7 Mart günü gerçekleşecek.

Düzce Belediyesi'nden koordinasyon toplantısı!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında, her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında belediyenin sahadaki çalışmaları ile yatırımlara yönelik projeler değerlendirildi.

Düzce'de yılın ilk koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleşti!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında düzenlenen 2017 yılının ilk Yönetim Koordinasyon Toplantısı’nda gündemi, kış tedbirleri ve Düzce’de devam eden projelerin çalışmaları oldu.

Ümraniye Belediyesi'nden yılın ilk koordinasyon toplantısı!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 2017 yılının ilk mesai saatlerinde Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleriyle koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir yılın son imar toplantısını yaptı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, tüm ilçe belediyelerinin katılımıyla her ay düzenlenen imar koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi.

Doğu ve Güneydoğu cazibe merkezi toplantısı yapıldı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan koordinasyonundaki Doğu ve Güneydoğu İlleri Cazibe Merkezleri Koordinasyon Toplantısı bugün gerçekleştirilen oturumlarla devam etti.

Kocaeli Büyükşehir imar koordinasyon toplantısı gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, tüm ilçe belediyeleri ile birlikte her ay gerçekleştirilen imar koordinasyon toplantısını, İzmit Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Metal GYO 2015 olağan genel kurul toplantısı 27 Haziran'da!

Metal Gayrimenkul'ün 2015 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere, 27 Haziran 2016 günü saat 11:00’da, Arcadium Life II'de yapılacak.

Malatya Yamaç'ta Kentsel Dönüşüm Gerçeği toplantısı yapıldı!

CHP II Teşkilatı tarafından düzenlenen 'Kentsel Dönüşüm Gerçeği' toplantısı ile vatandaşlarla buluşan uzmanlar, sorun ve sıkıntıları dinledi.

II Koordinasyon Toplantısı Vali Mustafa Büyük Haberi

II Koordinasyon Toplantısı Vali Mustafa Büyük

İl Koordinasyon Kurulu toplantısının ana gündem maddesi Sapanca gölü oldu.  Vali Mustafa Büyük, Sapanca Gölü'nün son durumu hakkında konuşurken, gölün ciddi bir şekilde takip edildiğini söyledi.


Proje ve yatırım

Koordinasyon Kurulu üyeleri, proje ve yatırım konularında Vali Mustafa Büyük'e bilgi verirken, Büyük toplantının çıkışında açıklamalarda bulundu. Sapanca Gölü'ndeki son durum hakkında konuşan Vali Büyük "Bakanlığımız konuyu çok ciddi takip ediyor. 

Bütün kurum ve kuruluşların bu konuda hassas olması ve su kullanımı konusunda tasarruflu olmamız lazım" dedi. 


Hayata geçmesi

Karasu demiryolu ile ilgili konuşan Vali Büyük, En büyük yatırımlardan biri Adapazarı-Karasu demiryolu hattıdır. Bunu bütünleştirecek olan da limandır. Zeminden kaynaklanan ve projenin maliyetinin artmasından dolayı bir aksama oldu. 

Tabi bir şekilde bu sorunun üstesinden gelip projenin hayata geçmesini arzu ediyoruz" dedi. 


Zemin katlar

Son olarak zemin katların 2,40'dan...